Patru pentru calificare. Cum ajungi la o cotă de peste 70 pe meciurile echipelor românești din Conference League

Farul, FCSB, CFR Cluj și Sepsi au ajuns la ora examenului decisiv pentru calificarea în turul 3 preliminar din Conference League. Rezultatele obținute în prima manșă dau speranțe pentru fiecare echipă în parte, deși adversarele întâlnite în această fază a competiției promit să-și vândă scump pielea în meciurile programate joi seara. Pe Betano, cu Bet Builder, poți combina mai multe piețe de pariere din mai multe meciuri pentru o singură cotă, pe același bilet, după cum vom vedea mai jos. 

Ce este Bet Builder?  

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe ariuri din același meci, minimum două și maximum șapte, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor.  

Patru Bet Buildere, opt piețe de pariere – O singură cotă, același bilet! 

Din oferta Betano de joi, 3 august, din preliminariile Conference League am ales cele patru meciuri în care sunt implicate echipele din România și am ales câte două piețe de pariere la fiecare partidă în parte, cu Bet Builder, pentru o cotă cumulată de peste 70.00, după cum vom vedea mai jos: 

Urartu – Farul (joi, 19:00) 

Metoda calificării – Farul în timpul regulamentar (cota 1.65) 

Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.87) 

Farul a revenit în tur de la 0-1 și 1-2, pentru a se impune în final, cu 3-2, în urma unui gol marcat în minutele suplimentare. Gheorghe Hagi a menajat nu mai puțin de opt jucători pentru meciul de campionat cu Poli Iași, partidă pierdută de campioana României pe teren propriu (1-3). Un sacrificiu asumat de ”marinari” în vederea returului de la Erevan cu Urartu. O echipă care a început cu victorie în deplasare (2-1) noul sezon din Armenia. Farul a pierdut (0-3) singura deplasare din acest sezon în cupele europene, iar Urartu a pierdut (0-1) singura partidă de pe teren propriu în Europa. 

Sepsi – ȚSKA Sofia (joi, 20:00) 

Ambele echipe înscriu – Nu  (cota 1.72) 

Șansă dublă – 1X (cota 1.55) 

Sepsi pornește ca mare favorită la obținerea calificării după victoria obținută cu 2-0 în meciul tur de la Sofia. Între cele două manșe cu ȚSKA echipa covăsneană a făcut o scurtă trecere prin Capitală pentru meciul de campionat cu Dinamo, partidă câștigată cu 3-0. Sepsi n-a primit gol în cele cinci meciuri oficiale din actualul sezon și deținătoarea Cupei României Betano vrea să prelungească această serie cât mai mult posibil. 

Adana Demirspor – CFR Cluj (joi, 21:00) 

Se califică – CFR Cluj (cota 3.15) 

Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.85) 

CFR Cluj a deschis scorul repede în turul disputat în Gruia, dar n-a reușit să apere fragilul avantaj și Adana Demirspor a egalat pe final (1-1). Înaintea plecării spre Turcia echipa lui Andrea Mandorlini a remizat în campionat (1-1) pe teren propriu cu Universitatea Craiova. Locul patru sezonul trecut în campionatul Turciei, Adana Demirspor n-a disputat niciun alt meci oficial în afara partidei cu CFR, echipa lui Patrick Kluivert arătând că nu este încă la sută la sută din punct de vedere fizic. Un aspect de care fosta campioana a României poate profita pentru calificarea în turul următor. 

FCSB – ȚSKA 1948 Sofia (joi, 21:30) 

Rezultat final – FCSB (cota 1.70) 

Metoda calificării – FCSB în timp regulamentar (cota 1.18) 

FCSB s-a impus în tur (1-0) fără să străluceasă în joc. O victorie care oferă liniște pentru echipa lui Elias Charalambous în vederea returului de la București. ȚSKA 1948 și-a arătat limitele și FCSB n-ar trebui să aibă emoții în vederea calificării în turul 3 preliminar. Moralul roș-albaștrilor este unul foarte bun după ce echipa a urcat pe primul loc în clasamentul din Liga 1, după victoria cu Oțelul (2-0). FCSB este singura echipă cu punctaj maxim după disputarea a trei etape. 

Cota peste 70.00 

Astfel, cu Bet Builder activat din partea dreapta sus a ecranului la meciurile echipelor românești programate joi în preliminariile Conference League poți ajunge la o cotă cumulată de 74.54, iar cu o miză de 50 lei câștigul poate fi de 3.727,08 de lei.  

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter informativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria inspirație. 

Toate cele opt pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în fiecare meci din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet. 

Urmărești și pariezi 

De acum, pe Betano poți urmări meciurile preferate pe smartphone-ul tău sau pe site cu Streaming LIVE și poți paria în același timp! Urmești și Pariezi este noua funcție Betano care îți permite să plasezi pariurile fără a fi nevoit să ieși din ecranul de Streaming LIVE și să pierzi vreun moment din meci! Mai multe meciuri de joi seara, din preliminariile Conference League, vor putea fi urmărite în direct pe site și în aplicația Betano. 

Înregistrează-te AICI la BETANO




Articole similare