Primul weekend plin cu fotbal! Tur de forță pe Betano, cu românii în prim-plan


Ultimul weekend al lunii mai (29-31) reprezintă un moment mult așteptat de către împătimiții fotbalului din întreaga lume. Pe lângă Bundesliga, oferta Betano cuprinde, în sfârșit, și meciuri cu trofeul pe masă, derby-uri de tradiție, dar și partide în care sunt implicați stranieri români. Toate se văd live video pe Betano, alături de cote cu marjă zero, mii de opțiuni pentru fiecare meci și cote speciale!


O nouă rundă de spectacol în Bundesliga


Locomotiva fotbalului european în cel mai greu moment al ultimilor ani, Bundesliga face și în acest weekend pasul în față și aduce pe micile ecrane același ritm alert, aceleași goluri spectaculoase și același sentiment de fotbal total. Cu Bayern desprinsă la șapte puncte de Borussia Dortmund, cărțile pentru titlul de campioană par făcute, dar sezonul 2019/2020 mai are multe întrebări la care caută răspunsuri. Dacă Bayern pare că are o misiune ușoară pe teren propriu cu Dusseldorf, Dortmund merge la Paderborn, în timp ce Leipzig se deplasează la Koln, Leverkusen trebuie să spele rușinea înfrângerii cu Wolfsburg (1-4) în deplasarea de la Freiburg, iar Gladbach e gazda celor de la Union Berlin. Pe Betano, Bundesliga înseamnă nouă meciuri transmise de vineri până luni, cote cu marjă zero, dar și pariuri speciale pentru performanțele jucătorilor și pariuri antepost.


Stranierii români fac pasul în față


Nicolae Stanciu, Alexandru Băluță, Florin Niță, Liviu Antal, Sergiu Hanca și Bogdan Țîru sunt fotbaliștii români care se vor dezmorți în acest weekend. În Cehia, Băluță, autor al unui gol etapa trecută, joacă în Liberec - Slovacko, Stanciu promite spectacol în Slavia Praga - Jablonec, iar Florin Niță merge alături de Sparta Praga pe terenul celor de la Karvina.


În prima etapă de la reluarea campionatului, Liviu Antal are treabă în Zalgiris - Riterai, în timp ce runda din Polonia îi aduce față în față pe doi foști rivali din campionatul românesc, Sergiu Hanca și Bogdan Țîru urmând să se dueleze, live pe Betano, în meciul Cracovia - Jagellonia.


Un trofeu și un derby


Dacă BATE Borisov e prima echipă care a ridicat deasupra capului un trofeu după pauza forțată luată de fotbal, vineri, de la ora 21:45, vom afla și a doua echipă care își trece în palmares o performanță importantă. În Austria, meciul revenirii e finala Cupei, partidă jucată pe teren neutru, în care gașca nebună a actualului sezon din Liga Campionilor, Red Bull Salzburg, pleacă din postura de mare favorită în partida cu Austria Lustenau.


În Ucraina, alt campionat care se reia în acest weekend, restartul nu se putea da decât în stil mare. Duminică, de la ora 17:00, liderul detașat al campionatului, Șahtior Donețk, reîncepe drumul spre un nou titlu cu derby-ul contra lui Dinamo Kiev, în direct pe Betano!




Articole similare