Profită de oferta Câștig Șansă oferită de Betano la meciurile din fotbalul european

Ziua de sâmbătă, 21 octombrie, este una extrem de bogată în oferta Betano, cu meciuri dintre cele mai atractive în campionatele de top din fotbalul european. Derby-ul orașului Liverpool, duelul Sevilla – Real Madrid sau încleștarea orgoliilor din sudul Franței dintre Nice și Olympique Marseille sunt doar câteva meciuri de neratat din Europa la reluarea campionatelor după meciurile echipelor naționale. Cu oferta Câștig Șansă oferită de Betano ai o plasă de siguranță în cazul în care unul dintre meciurile pe care ai pariat nu ți-a ieșit pe bilet. 

Ce este oferta Câștig Șansă? 

Este o promoție permanentă, dedicată celor care plasează bilete multiple înainte de startul meciurilor (pre-match), fiecare meci cu o cotă de minimum 1.65. Biletul trebuie să aibă un minimum de 5 și un maximum de 10 evenimente din fotbal și/sau baschet. Dacă pierzi unul dintre ele pe bilet, nu pierzi miza, pentru că Betano îți înapoiază banii! Promoția Câștig Șansă este valabilă pentru anumite tipuri de pariuri și competiții, după cum vom vedea în explicația de mai jos. 

Șapte selecții, un singur bilet pentru o cotă de peste 90! 

Din oferta Betano de sâmbătă, 21 octombrie, am selectat șapte meciuri din cele cinci campionate de top ale Europei și am mizat pe cote mai mari de 1.65 pentru a profita de oferta Câștig Șansă. 

Liverpool – Everton (sâmbătă, 21 octombrie, 14:30) 

Ambele echipe înscriu – Nu (cota 2.15) 

Din ultimele patru derby-uri Merseyside trei au fost câștigate de Liverpool. Ultimele trei meciuri directe au fost partide de NG. 

Union Berlin – VfB Stuttgart (sâmbătă, 21 octombrie, 16:30) 

Ambele echipe înscriu – Nu (cota 2.20) 

Union Berlin a pierdut ultimele șapte meciuri în toate competițiile, în timp ce Stuttgart a câștigat toate meciurile din ultimele cinci etape de Bundesliga. Cele două partide din sezonul precedent au fost meciuri de NG. 

Paris Saint-Germain – Strasbourg (sâmbătă, 21 octombrie,18:00) 

Ambele echipe înscriu – Nu (cota 1.85) 

Strasbourg a primit nu mai puțin de zece goluri în ultimele trei deplasări pe Parc des Princes. Victoriile obținute de PSG sezonul acesta au fost la cel puțin două goluri diferență. Ambele echipe au marcat în ultimele patru confruntări directe, o tradiție care ar putea fi întreruptă în meciul de sâmbătă. 

Torino – Inter Milano (sâmbătă, 21 octombrie, 19:00) 

Rezultat final – Inter Milano (cota 1.75) 

Inter Milano s-a impus în toate cele trei deplasări din acest sezon, meciuri în care nu a primit niciun gol. Torino n-a marcat în ultimele trei partide. Inter a câștigat cinci din ultimele șase meciuri directe, inclusiv ambele dispute din sezonul trecut. 

Chelsea – Arsenal (sâmbătă, 21 octombrie, 19:30) 

Total goluri – Peste 2.5 (cota 1.91) 

Ambele echipe au marcat în șapte din precedentele zece partide oficiale. Arsenal este neînvinsă după opt meciuri sezonul actual. Chelsea a marcat șase goluri în ultimele două etape din Premier League. 

Sevilla – Real Madrid (sâmbătă, 21 octombrie, 19:30) 

Rezultat final – Real Madrid (cota 1.87) 

Sevilla a pierdut opt din ultimele nouă meciuri contra celor de la Real Madrid, în La Liga. Real Madrid a câștigat ultimele patru disputate în toate competițiile, cu 12 goluri marcate. Sevilla are o singură victorie în precedentele cinci dispute. 

Nice – Olympique Marseille (sâmbătă, 21 octombrie, 22:00) 

Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.75) 

Nice este neînvinsă în actualul sezon din Ligue 1, iar Marseille a încasat două înfrângeri în deplasare, cu Monaco și PSG, ajungând la cinci eșecuri în ultimele șapte meciuri pe teren străin. Ambele echipe au marcat în patru din ultimele cinci meciuri directe. 

Cota peste 90 

Pe cele șapte meciuri de mai sus din Premier League, Serie A, La Liga, Bundesliga și Ligue 1 am obținut cota 95.71, iar cu o miză de 50 de lei potențialul câștig este de 4.785,79 lei. Cotele prezentate în acest material sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul pe Betano după propria pricepere și inspirație. 

Te-a scos un meci? Ai banii înapoi! 

Dacă din meciurile alese pe bilet unul singur se dovedește necâștigător, cu oferta Câștig Șansă nu ai pierdut și Betano îți înapoiază banii. Tot ce trebuie să știi este că această ofertă este valabilă pentru pariuri simple din fotbal, cum ar fi Rezultat final, Total goluri Peste/Sub în meci (exclus Total goluri pe Echipe), Ambele echipe înscriu GG/NG și baschet pe piețele Câștigător, Handicap, Total Puncte în meci Peste/Sub (exclus Total Puncte pe Echipe). Nu sunt acceptate pariurile de tip sistem/banker, iar suma maximă returnabilă este de 100 RON. Dacă oricare dintre meciuri se amână, se anulează sau rezultatul este omologat cu cota 1, atunci oferta nu este valabilă. 

Nu uita de Betano Avantaj 

Cu Betano Avantaj, dacă ai plasat un pariu pe victoria unei echipe, iar aceasta are în orice moment un avantaj de două goluri (2-0), atunci pariul tău este considerat automat drept unul câștigător, chiar dacă adversarii marchează sau câștigă ulterior meciul! 

Te uiți și Pariezi 

Pe Betano, orice transmisiune live de sport se transformă într-o experiență de pariere, în care poți plasa predicțiile tale și juca în timp ce vezi meciul dorit. 

Pentru a accesa Te uiți și pariezi, primul pas este să te autentifici în contul tău Betano și apoi să accesezi partida pe care dorești să o urmărești și pe care vrei să pariezi. Apoi, apasă pe opțiunea de Streaming LIVE. Pentru a te bucura de întreaga experiență a transmisiunii în direct, asigură-te că ai activat modul full screen, făcând click pe iconiță sau rotind ecranul telefonului tău. 

În timp ce pe ecran vezi în direct meciul favorit, vei observa și cotele de pariere aferente partidei, aflate în partea dreaptă a ecranului tău. Vor apărea pe rând mai multe pariuri populare, printre care poți naviga cu glisare stânga-dreapta („swipe”). 

Înregistrează-te AICI la BETANO




Articole similare