PROIECT Challenge Cota2 - Pariul 7/10

Dragilor, după cum bine știți, am ajuns la 6 pariuri câștigate consecutiv la proiectul Challenge Cota 2 și am ajuns la un câștig de peste 8500 de Lei pornind de la o miză inițială de 100. Deja puteți retrage profit consistent, dar eu o să mă țin de plan și voi miza în continuare 8000 de Lei pe pariul cu numărul 7. Având în vedere că meciul inițial postat în episodul cu numărul 108 din emisiunea BURSA PARIURILOR a fost amânat din cauza decesului reginei, iar banii deja au fost returnați, am creat un nou bilet pe care îl aveți detaliat mai jos.

Bayern Munchen și Stuttgart se întâlnesc sâmbătă, de la 16:30, în runda cu numărul 6 din Bundesliga.  Campioana Bayern Munchen arată extraordinar din punct de vedere ofensiv în acest sezon. Cu toate astea, bavarezii au avut ghinion și au comis 2 pași greșiți, remize cu Monchengladbach, 1-1, și Union Berlin, tot 1-1. În aceste condiții, trupa antrenată de Nagelsmann nu își mai permite pași greșiți. Moralul este unul excelent, după victoria din Liga Campionilor, 2-0 pe terenul lui Inter. A fost un meci dominat total, un raport de 21-9 al ocaziilor de gol și 11-2 al șuturilor pe poartă. 

Stuttgart a pierdut mai mulți oameni de bază în această perioadă de mercato, golgeterul Sasa Kalajdzic plecat la Wolves sau mijlocaul Orel Mangala la Nottingham. Managerul Pellegrino Matarazzo are și bătăi mari de cap cu accidentările. În aceste condiții, rezultatele din primele 5 runde sunt expliacbile, 4 remize și un eșec. 

• 7 goluri a marcat Bayern în meciurile directe cu Stuttgart din sezonul trecut 

• Bayern a câștigat 5 din ultimele 6 meciuri directe disputate contra lui Stuttgart

• 17 goluri a înscris Bayern în primele 5 runde din Bundesliga

• Bayern are statistici ofensive absolut incredibile. Și-a creat 24.60 ocazii de gol/meci și are o medie de 11.00 șuturi expediate pe spațiul porților adverse. 

--------------------

Atalanta și Cremonese se întâlnesc în runda cu numărul 6 din Serie A, duminică, de la ora 13:30. Atalanta a revenit la fotbalul total cu care ne obișnuise în sezoanele precedente. A început perfect campionatul, are 13 puncte în primele 5 runde și ocupă primul loc în Serie A. Gian Piero Gasperini a primit întăriri serioase în vară, investiții de 98 de milioane de euro. Zona centrală a fost consolidată cu fundașul central Merih Demiral, mijlocașul central Ederson și atacantul Rasmus Hojlund. 

Cremonese, nou-promovata condusă a cărei defensivă este condusă de românii Ionuț Radu și Vlad Chiricheș, a obținut un singur punct în primele 5 runde. Are a doua cea mai slabă apărare, 9 goluri încasate. Echipa este antrenată de Massimiliano Alvini, dar lotul este modest în ciuda transferurilor din vară, cotat la doar 74.88 milioane de euro. 

• Atalanta are cea mai bună defensivă din Serie A, doar 2 goluri încasate

• Cremonese a pierdut toate cele 3 deplasări ale sezonului

• 329.50 milioane de euro valorează lotul celor de la Atalanta, net superior celui al lui Cremonese

• Cremonese are cea mai vulnerabilă defensivă din Serie A. Adversarii au expediat 39 de șuturi pe spațiul porții lui Ionuț Radu în acest sezon.

------------------------

CSM București și Krim Ljubljana se întâlnesc în prima etapă a grupei A din Liga Campionilor la handbal feminin, duminică, de la ora 17:00. 

CSM București a ratat Final Four-ul Ligii Campionilor sezonul trecut, dar și titlul în „Liga Florilor”. Conducerea l-a confirmat pe antrenorul Adi Vasile și i-a adus întăriri Cristinei Neagu. Niakate este o dublură perfectă pentru interul „tricolor”, astfel încât să aibă minute de respiro. O altă mutare de top este cea a pivotului Crina Pintea. CSM a câștigat deja un trofeu în această vară, Supercupa României, victorie 28-26. În campionat, „tigroaicele” au 3 victorii și o remiză, lidere provizorii. 

Krim Ljubljana, cea mai titrată formație a Sloveniei, are un lot interesant în acest sezon, cu nume cunoscute handbalului românesc, precum Allison Pineau, Jovanka Radicevic sau portărița Barbara Arenhart. Sezonul trecut, Krim a ajuns până în sferturile Ligii, fiind spulberată acolo de Kristiansand, 64-49 la general.  

• CSM București și Krim au fost adversare și în urmă cu două sezoane în grupele Ligii. CSM a câștigat o partidă, 25-23 și a remizat o dată 22-22

• CSM București a pierdut un singur meci jucat pe teren propriu în anul 2022

• 910 goluri a înscris Cristina Neagu în Liga Campionilor, a treia marcatoare din toate timpurile

• sezonul trecut, Neagu a marcat 110 goluri în Ligă, golgetera competiției.

VEZI SELECȚIILE DE PE BILET ÎN CLIP


550 DE LEI BONUS DIN PARTEA BETFAIR

Înregistrează-te chiar acum pe BETFAIR și primești din partea casei un pachet de bonusuri de bun veni de până la 550 de Lei! În plus, vei avea parte în mod constant de bonusuri și pariuri gratuite periodice, dar vei putea folosi și serviciile singurei burse de pariuri sportive din România!

‼️‼️‼️FOARTE IMPORTANT: La BETFAIR, jucătorii NU plătesc taxa de 2% la depunere și impozitul de 3% la retragere!!!

ÎNREGISTREAZĂ-TE LA BETFAIR




Articole similare