Proiect de tip Challenge: Drumul spre MILIARD

Chindia Târgoviște și FCU Craiova se înfruntă astăzi, de la ora 18:00, în runda cu numărul 28 din Liga 1. 

Chindia, echipă schimbată mult în bine de la venirea lui Toni Petrea pe bancă, vine după primul meci pierdut în anul 2023, scor 0-2 pe terenul Rapidului. Dâmbovițenii au ceva probleme de lot. Fundașul central Celea nu e sigur că poate evolua din cauza unei accidentări, iar titularul din banda dreaptă a defensivei, Tiberiu Căpușă, este suspendat. Pentru a avea o suprafață decentă de joc, una care să permită un fotbal ofensiv, Chindia a ales să joace meciul la Buzău. 

FCU Craiova este cea mai în formă formație din România. După meciul cu probleme de la Sf. Gheorghe, pierdut în primă instanță la „masa verde” din cauza scandărilor xenofobe ale ultrașilor, oltenii au bătut tot, victorii cu cel puțin două goluri marcate în fața lui U Cluj, Rapid, FC Voluntari și CS Mioveni. Absent runda trecută din cauza unor probleme medicale, starul Juan Bauza este așteptat printre titularii lui Nicolo Napoli.

• în utimele 13 meciuri disputate de Chindia s-au marcat de fiecare dată peste 1.5 goluri

• în ultimele 6 meciuri jucate de FCU Craiova s-au marcat de fiecare dată peste 1.5 goluri

• în 22 dintre cele 27 de partide disputate de Chindia s-au înscris peste 1.5 goluri

• 132 de ocazii de gol și-a creat FCU Craiova în acest sezon, locul 5 în ierarhia primei ligi. Chindia a avut 114 oportunități de gol până în acest punct al campionatului

• FCU Craiova e formația cu cele mai multe cornere din Liga 1, 153. Chindia a obținut și ea 97.

--------------------

KV Mechelen și Zulte Waregem se înfruntă astăzi, de la ora 21:45, în returul semifinalei din Cupa Belgiei. 

KV Mechelen este un club important al Belgiei, cu patru titluri de campioană în palmares, ultimul în 1989, și cu două Cupe, cea mai recentă în 2019. Din toamna lui 2022 îl are pe bancă pe Steven Defour (34 de ani), fostul mijlocaș al lui Burnley sau Porto, aflat la prima aventură în calitate de antrenor. Acesta a implementat un stil extrem de curajos. A scos echipa din zona periculoasă a campionatului, 7 lungimi avans, și a dus-o la un pas de finala Cupei. 

Deși a apărut în actuala formă de organizare abia în anul 2001, Zulte Waregem are în palmares două Cupe ale Belgiei. Și oaspeții de astăzi au pe bancă un antrenor tânăr, Mbaye Leye (40 de ani). Senegalezul și-a salvat postul cu parcursul din Cupă. În campionat, situația e complicată, pe loc retrogradabil, cu doar 23 de puncte obținute în 27 de meciuri. Marea problemă a lui Waregem e defensiva, cea mai slabă din competiție, 57 de goluri încasate.

• Mechelen a câștigat manșa tur a semifinalei, scor 2-1

• 7 din ultimele 8 meciuri disputate de Waregem au fost GG

• precedentele 5 partide disputate de Mechelen pe teren propriu au fost GG

• 3.4 este media golurilor în meciurile disputate de Waregem în acest sezon. Și Mechelen este o formație ofensivă, medie de 3.1 reușite/meci

• 5 șuturi pe poartă/meci are Mechelen în acest sezon. Waregem are o medie de 4.1 execuții cadrate/partidă.

PROIECT CHALLENGE COTA2

💰MONEY MANAGEMENT: În cadrul acestui Challenge Cota 2 joc cu mize fixe toate pariurile, iar separat, pornind de la 100 de Lei, îmi doresc să prind o serie de 10 pariuri consecutiv câștigătoare și să reinvestesc câștigul până ajung la 100.000 de Lei. Este foarte greu, dar nu imposibil! În 2023 avem un bilanț echitabil la acest proiect cu 6 ✅ și 5 ❌

Pariul 3 din această nouă serie poate fi consultat în clipul de mai jos 👇👇👇


550 DE LEI BONUS DIN PARTEA BETFAIR

Înregistrează-te chiar acum pe BETFAIR și primești din partea casei un pachet de bonusuri de bun veni de până la 550 de Lei! În plus, vei avea parte în mod constant de bonusuri și pariuri gratuite periodice, dar vei putea folosi și serviciile singurei burse de pariuri sportive din România!

‼️‼️‼️FOARTE IMPORTANT: La BETFAIR, jucătorii NU plătesc taxa de 2% la depunere și impozitul de 3% la retragere!!!

ÎNREGISTREAZĂ-TE LA BETFAIR





Articole similare