Proiect de tip Challenge: Drumul spre MILIARD

Hoffenheim și VfB Stuttgart se înfruntă astăzi, de la ora 21:30, în runda cu numărul 17 din Bundesliga. 

Hoffenheim a încercat o mutare curajoasă în vară și l-a numit antrenor pe André Breitenreiter, cel care tocmai devenise campion în Elveția cu FC Zurich. Lucrurile nu au mers exact cum au sperat conducătorii micuței grupări din Nord-Vestul Germaniei, 18 puncte obținute în primele 16 runde ale actualei stagiuni. Hoffenheim ocupă locul 13, cu un avans de 4 lungimi față de zona retrogradării. Lotul, cotat la 162 de milioane de euro, oferă însă posibilități mult mai mari. Inclusiv jocul le dă fanilor motive de optimism.

La Stuttgart s-a terminat elanul promovării, iar situația devine tot mai complicată. Dacă în primul an de la revenire au încheiat pe 9, anul trecut au fost primii deasupra liniei retrogradării. Acum ocupă poziția de baraj, cu doar 15 puncte. Pare că demiterea antrenorului american Pellegrino Matarazzo și înlocuirea lui cu Bruno Labbadia nu a fost tocmai inspirată. Nici plecările din vară, Sasa Kalajdic, Orel Mangala sau Pablo Maffeo nu au ajutat misiunea lui Stuttgart.

Hoffenheim a câștigat cu 2-1 ultimul meci disputat contra lui Stuttgart. Alte informații și statistici interesante:

  • Hoffenheim nu a mai pierdut un meci disputat pe teren propriu contra lui Stuttgart din 2013
  • ultimele 11 meciuri disputate de Hoffenheim, inclusiv cele amicale, au fost GG
  • Stuttgart nu a câștigat niciuna dintre cele 7 deplasări stagionale. A încasat 17 goluri în aceste partide
  • 13.06 ocazii de gol/meci și-a creat Hoffenheim în acest campionat, locul 5 în Bundesliga
  • 5.06 cornere/meci a obținut Hoffenheim în acest sezon. Stuttgart este inferioară, o medie de 4.31 lovituri de la colțul terenului/partidă.
  • Christoph Baumgartner, golgeterul lui Hoffenheim din actuala stagiune, a marcat o „dublă” în ultimul meci jucat contra lui Stuttgart pe teren propriu.
  • În 6 din ultimele 7 directe găzduite de Hoffenheim s-au marcat minim 3 goluri

Pe Betfair Sportsbook, cota pentru 1X & Peste 2.5 goluri în Hoffenheim - Stuttgart este @2.23

PROIECT CHALLENGE COTA2

💰MONEY MANAGEMENT: În cadrul acestui Challenge Cota 2 joc cu mize fixe toate pariurile, iar separat, pornind de la 100 de Lei, îmi doresc să prind o serie de 10 pariuri consecutiv câștigătoare și să reinvestesc câștigul până ajung la 100.000 de Lei. Este foarte greu, dar nu imposibil! În 2023 avem un bilanț echitabil la acest proiect cu 1 ✅ și 1 ❌

Pariul 1 din această nouă serie poate fi consultat în clipul de mai jos 👇👇👇


550 DE LEI BONUS DIN PARTEA BETFAIR

Înregistrează-te chiar acum pe BETFAIR și primești din partea casei un pachet de bonusuri de bun veni de până la 550 de Lei! În plus, vei avea parte în mod constant de bonusuri și pariuri gratuite periodice, dar vei putea folosi și serviciile singurei burse de pariuri sportive din România!

‼️‼️‼️FOARTE IMPORTANT: La BETFAIR, jucătorii NU plătesc taxa de 2% la depunere și impozitul de 3% la retragere!!!

ÎNREGISTREAZĂ-TE LA BETFAIR

Articole similare