Proiect "SCARA" - Challenge de tip ALL-IN by Mihai Gabriel

Tovarasi, la cererea voastra am ales sa incep si eu un challenge. E un challenge pe care l-am gandit personal, nu m-am inspirat de nicaieri si nici nu prea am vazut sa se joace in acest stil. E un proiect pe care l-am numit Proiect "SCARA" pentru ca o sa pariem ALL-IN de la o cota de 1.10, pana la o cota de 2.00. E o provocare si pentru mine si abia astept sa ii dam drumul la treaba. Ma astept sa fie un proiect indragit si de voi.

Cum jucam?

  • Fiecare parior poate incepe acest proiect cu orice miza doreste (fiecare dupa posibilitati);
  • Se va paria ALL-IN: suma initiala o investim pe o cota de 1.10, apoi castigul pe cota 1.20 si tot asa;
  • Daca bifam toate treptele, ne multiplicam miza de 67 de ori;
  • Putem paria si mai multe trepte pe acelasi, daca oferta ne permite.

Casa de pariuri

Pentru acest proiect eu o sa ma folosesc de BETANO pentru ca e una dintre cele mai bune case de pariuri de pe piata, dupa parerea mea. Cel putin pentru mine e in topul preferintelor pentru ca aici gasesc, la fiecare meci, o oferta extrem de variata si pot profita de foarte multe avantaje.

>>> DESCHIDE AICI CONT LA BETANO <<<

În perioada 13-17 Septembrie 2021 primești un pariu gratuit în valoare de 100 de Lei din partea Betano, doar dacă îți deschizi un cont nou și îl verifici conform legislației în vigoare, trimițând o poză a actului de identitate.

La acest proiect o sa pariem atat PRE-MATCH, cat si LIVE. De ce? Simplu! Pe LIVE gasim foarte multe pariuri avantajoase deoarece putem urmari meciurile si putem observa in ce directie decurge un meci si de foarte multe ori gasim cote extrem de mari. Toate pariurile mele de la acest proiect vor fi publicate pe canalul meu free de Telegram, asa ca daca vreti sa primiti notificari instant atunci cand postez, va recomand sa va abonati la acest canal gratuit.

>>> INTRA AICI PE CANALUL MEU FREE DE TELEGRAM <<<

Ce e Telegram si cum il poti avea! Telegram este o aplicatie mobila care va ajuta sa primiti notificari si mesaje instant. Este foarte usor de folosit si o puteti descarca din magazinul telefonului. E extrem de usor de folosit si va puteti inregistra in cateva secunde. Dupa ce instalati aplicatia, accesati link-ul albastru de mai sus, iar acesta o sa va redirectioneze pe canalul meu free de Telegram unde o sa apasati "JOIN", iar cand o sa postez, o sa primiti notificare. Simplu ca buna ziua!

>>> DESCHIDE AICI CONT LA BETANO <<<




Articole similare