PUNE SUPERPARIURI PE LIVERPOOL- MAN. CITY, SUPERCUPA ANGLIEI!


Sezonul oficial 2019-2020 începe în Anglia cu SuperDuelul dintre Campioana Manchester City și câștigătoarea Ligii Campionilor, Liverpool! Se anunță un SuperMeci în care Guardiola și Klopp vor da totul pentru victorie. Doi antrenori orgolioși care au purtat sezonul trecut o luptă spectaculoasă pentru titlul din Premier League. Cine se va impune duminică și va ridica trofeul Community Shield?


👉 Deschide cont la Superbet și ia-ți Bonusul De Bun Venit: până la 500 Lei la primele 3 depuneri

 

KLOPP E PESTE GUARDIOLA ÎN MECIURILE DIRECTE!

 

Da! Neamțul este antrenorul care l-a învins de cele mai multe ori pe Guardiola! 8 succese pentru Jurgen Klopp, 2 remize, 6 victorii Pep. Deși în sezonul trecut, Guradiola a reușit prima triplă internă din istoria fotbalului britanic (Campionat - Cupă - Cupa Ligii), Klopp a reușit să câștige Liga Campionilor, un trofeu pe care Pep nu l-a mai câștigat de la despărțirea de Barcelona! Cine va face diferența acum: inspirația antrenorilor sau forma de moment a jucătorilor?


👉Pariază la cote mărite pe Liverpool - Manchester City

 

CITY ȘI LIVERPOOL PRIMA OARĂ ADVERSARE ÎN SUPERCUPĂ!

 

Man. City cota 1.67 și Liverpool 3.20, cote la Superbet pentru câștigarea Premier League sunt principalele favorite la titlu în cel mai puternic și mai bogat campionat. E de așteptat ca fiecare dintre ele să vrea o victorie care să țină la respect principala rivală în lupta pentru glorie. Ele se întâlnesc pentru prima oară în SuperCupa Angliei, care ajunge acum la ediția 111. Liverpool are 15 trofee, City 15 trofee. Fiecare dintre ele a pierdut de 6 ori în SuperCupă! Până acum, au mai jucat o singură data o Finală direct pe Wembley, în 2016 când City s-a impus la penalty-uri în Cupa Ligii, după 1-1 în timpul regulamentar.


👉Vezi toată SuperOferta de pariuri pe meciul de pe Wembley!

 

AMICALE UȘOARE PENTRU CITY

 

City și-a programat amicale ușoare (cu aer de meciuri demonstrative). A câștigat 3 dintre ele: 4-1 cu West Ham, 0-0 (înfrângere la penalty-uri) cu Wolvehampton, 6-1 cu Kitchee și 3-1 cu Yokohama, meciuri jucate în Asia. 13-3 golaveraj. Își păstreză City eficacitatea și marchează în ambele reprize contra lui Liverpool?


👉Prinde cele mai bune cote pe cele mai tari evenimente sportive!

 

LIVERPOOL A JUCAT CONTRA LUI CHIRICHEȘ ȘI TĂTĂRUȘANU

 

Dacă City s-a antrenat cu 4 amicale, Cormoranii au avut programate 7 meciuri de pregătire, 5 dintre ele fiind partide contra unor echipe cu nume: 2-3 cu Dortmund, 1-2 cu Sevilla, 2-2 cu Sporting, 0-3 cu Napoli și 3-1 cu Lyon. E drept, Klopp nu i-a avut la dispoziție pe jucătorii care au evoluat la Copa America (Alisson, Firmino) și Cupa Africii (Salah, Mane, Matip). Per ansamblu, moral bun pentru Liverpool și dorință de SuperRevanșă după titlul piedut la 1 punct. Pot să câștige Cormoranii în fața lui City?


👉Pariază Live pe SuperCupa Angliei

 

SUPERSTARURI ÎN ECHIPELE PROBABILE!

 

Sadio Mane e singurul Superjucător absent din acest meci în care se confruntă două echipe cu o cotă de piață uriașă. Valoarea cumulată a celor două loturi depășește 2 Miliarde Euro!  Senegalezul se va întoarce la echipă abia luni. Dar Wilson a impresionat în amicale și va fi foarte probabil titular în ofensivă alături de Salah și Firmino în echipa lui Liverpool. Și Kun Aguero a revenit târziu la antrenamentele lui City, dar probabil, Pep îl va trimite în teren din primul minut, alături de Bernardo Silva și Sterling. Echipele de start ar putea arăta așa:

 

LIVERPOOL:

Alisson - Alexander Arnold, Gomez, van Dijk, Robertson - Wijnaldum, Keita, Henderson - Salah, Firmino, Wilson.

MANCHESTER CITY:

Ederson - Walker, Stones, Laporte, Zinchenko - de Bruyne, Rodri, David Silva - Bernardo Silva, Aguero, Sterling.


👉Prinde Specialele pe Marcatori, Cornere și Cartonașe la cele mai bune cote la Superbet

 

Urmează meciul 213 între cele două echipe. 104 victorii Liverpool, 53 X-uri, 55 victorii Manchester City. În campionatul trecut, ediție în care cele două au transformat lupta pentru titlu într-un duel în doi, 0-0 pe Anfield și 2-1 pentru City, acasă pe Ettihad Stadium.  0-2 a fost prins în 3 dintre ultimele 4 SuperCupe ale Angliei, NGG în 4 dintre ultimele 6 iar PsF1 în 5 dintre ultimele 6. Așadar… statistica spune că primul gol poate fi cel care stabilește învingătoarea. Cine îl va marca duminică pe Wembley? Pune SuperPariuri direct din cea mai utilizată aplicație de pariuri sportive. Aplicația Superbet.


👉Instalează-ți gratuit SuperAplicația și joacă de oriunde ești




Articole similare