Rapid are nevoie de 6 Goluri Avans în returul cu Krim pentru calificarea în ”sferturi”

Învinsă la cinci goluri diferență în meciul tur de la Ljubljana, echipa Rapid București are nevoie să pună pe parchetul Sălii Polivalente cel mai bun handbal, duminică, de la ora 19:00, pentru a obține calificarea în sferturile de finală din Liga Campionilor la handbal feminin. Un meci care beneficiază de oferta 6 Goluri Avans oferită de Betano, adică exact diferența de care campioana României are nevoie pentru a anula avantajul lui Krim din tur. 

Cum se aplică oferta 6 goluri avans? 

Dacă în meciul Raăid - Krim echipa pe care ai mizat ajunge să aibă un avans de șase goluri în orice moment din timpul partidei, atunci pariul e declarat câștigător, chiar dacă echipa adversă reușește în cele din urmă să egaleze sau chiar să câștige meciul!  

Rapid – Krim (duminică, ora 19:00) 

Marja victoriei – Rapid câștigă la 6-10 goluri (cota 2.95) 

De ce? Echipa Rapid a demonstrat în acest an că are capacitatea de a obține victorii în fața unor nume cu greutate din handbalul european. O diferență de cinci goluri din tur poate fi surmontată de campioana României, ținând cont de valoarea lotului și de sprijinul publicului giuleștean. 

Vom folosi atmosfera din sală pentru a pune o cât mai mare presiune pe Krim. Avem nevoie de blocaje bune în apărare și de intervenții din poartă. Orice este posibil, cum am și condus cu cinci goluri diferență în primul sfert de oră al meciului tur”, a declarat Kim Rasmussen, noul antrenor al echipei din Giulești. 

Rapid a câștigat 9 din cele 14 meciuri disputate în Grupa B, cinci dintre succese fiind obținute pe teren propriu.  

Până acum, în primul sezon din Liga Campionilor, Rapid n-a pierdut nici un meci dintre cele disputate pe teren propriu, obținând șase victorii și o remiză. 

Doar doua dintre victorii au fost obținute la mai mult de cinci goluri diferență. Campioana României a pierdut doar trei confruntări și a remizat în altele două, având al patrulea atac din faza grupelor (441 de goluri marcate). Doar Vipers Kristiansand (456), Team Esbjerg (455) și Gyor (444) au avut mai multe goluri decât Rapid. 

Pentru Krim meciul din Polivalenta bucureșteană va fi al 300-lea din istorie în Liga Campionilor. Doar Buducnost din Muntenegru a disputat mai multe meciuri în principala competiție europeana (317). 

Statistica nu este de partea lui Krim când vine vorba de meciurile disputate în România: nicio victorie obținută în 13 meciuri, dintre care 12 pierdute. 

În urmă cu două sezoane, Krim a fost eliminată de CSKA Moscova după un scenariu posibil și la dubla cu Rapid. Echipa slovenă câștigase manșa tur la cinci goluri diferență, dar a pierdut la retur cu șase goluri. 

Cu oferta specială pentru handbal de 6 goluri avans, poți plasa un pariu (simplu, multiplu, sistem sau BetCombo) înainte de începerea meciului pe Câștigător meci (victorie gazde sau oaspeți) și dacă echipa pe care ai ales-o să câștige are un avans de 6 goluri în orice moment al meciului, câștigi automat fără a mai fi nevoie să aștepți să se încheie meciul! 

7 BONUSURI GRATIS & FĂRĂ DEPUNERE

Intră în joc chiar acum și înregistrează-te la BETANO, pentru că te așteaptă o surpriză fantastică după ce te înregistrezi! Garantat 7 BONUSURI GRATIS FĂRĂ DEPUNERE constând în freebeturi, rotiri gratuite și jetoane de aur!  

Nu uita să completezi codul promoțional 7CADOURI în formularul de înregistrare!

NU E NEVOIE DE DEPUNERE pentru această ofertă, iar câștigurile obținute NU AU CONDIȚII DE RULAJ!

ÎNCASEAZĂ CADOURILE




Articole similare