Restart total în Premier League! Ofertă de top pe Betano pentru prima etapă integrală


Miercuri a avut loc mini-restartul fotbalului în Anglia odată cu disputarea partidelor restante din etapa cu numărul 28: Aston Villa - Sheffield United, scor 0-0; Manchester City - Arsenal, scor 3-0. Vineri se dă restart total la fotbal în Premier League cu etapa 30, care îți aduce mii de opțiuni la pariuri sportive, pariuri speciale alături de cote mari pe Betano.


Liverpool era pe cale să devină campioană încă din martie, un termen istoric pentru Premier League. Perioada de pauză le-a luat „cormoranilor” posibilitatea stabilirii lui, dar le rămân multe alte recorduri pe care încă le pot doborî în finalul de sezon care tocmai începe.

„Seceta” din Liverpool se va opri, mai mult ca sigur, cu primul titlu al echipei din era Premier League. De altfel, Betano a plătit încă din decembrie toate pariurile pe Liverpool campioană. Trupa lui Jurgen Klopp a avut un parcurs aproape perfect până acum și mai are nevoie doar de două victorii pentru a cuceri titlul așteptat de 30 de ani. Singura întrebare rămasă, în ceea ce îi privește, e ce recorduri vor mai bate.


Cu lupta la titlu aproape încheiată, bătălia se dă pe locurile care duc în Liga Campionilor cu Pariuri Speciale pe Betano



Cu Manchester City eliminată timp de două sezoane din Liga Campionilor din cauza fair-play-ului financiar, speranțele echipelor pentru un loc în cea mai prestigioasă competiție pe plan european cresc. Leicester pare să-și fi acontat deja ultima treaptă a podiumului și calificarea în Champions League, așa că echipele mari se bat pentru cele două locuri rămase. Chelsea și Manchester United le ocupă acum și pornesc cu cele mai mari șanse, însă clasamentul e extrem de strâns. Chiar și nou-promovata Sheffield United, aflată în acest moment pe locul 6, cu 44 de puncte strânse în 29 de etape, are șansa ei la un loc în “Big Four”. Elevii pregătiți de Chris Wilder se află la doar patru puncte în spatele locului 4 ocupat de Chelsea, iar în acest weekend se deplasează pe terenul celor de la Newcastle.

 

Lupta pentru Gheata de Aur este încă deschisă



Vârsta este doar un număr, iar Jamie Vardy, atacantul în vârstă de 33 de ani al celor de la Leicester, confirmă din nou că stereotipurile nu își au locul atunci când vine vorba de fotbal și pasiunea de a juca. Experimentatul atacant englez se află în cursă pentru Gheata de Aur cu Pierre-Emerick Aubameyang (Arsenal), Sergio Agüero (Manchester City) și Mohamed Salah (Liverpool), toți fiind așteptați să iasă în față pe scena revenirii fotbalului englez pe marile ecrane.


Cine nu are un De Bruyne, să își cumpere



Cursa pentru cel mai bun pasator decisiv din Premier League este una dominată cap-coadă de către magicianul trupei pregătite de Pep Guardiola, Kevin de Bruyne. Belgianul a ajuns la 16 pase de gol în acest sezon de Premier League și pare că nimeni nu îl poate ajunge din urmă. Cel puțin așa am putea crede în primă fază, dar după aceea vedem cine este ocupantul locului secund, fundașul dreapta al cormoranilor, Trent Alexander-Arnold. Ultima treaptă a podiumul este ocupată de coechipierul liderului, Riyad Mahrez, care a oferit 8 assisturi colegilor săi.

 

Cine pică, cine rămâne?



Șase echipe. Trei retrogradează, trei se salvează. Bătălia continuă, iar Norwich încă nu capitulează. Cu doar 21 de puncte adunate în 29 de etape și titlul de "lanternă roșie" acordat de mulți oameni de fotbal, elevii pregătiți de Daniel Farke nu renunță la luptă. Canarii se află în ring alături de Aston Villa, Bournemouth, Watford, West Ham și Brighton. Între ele, doar 8 puncte, 27 puse în joc până la final. Cine va pica, cine va rămâne?

 

Top 5 cote Betano



Vardy este lider cu 19 goluri marcate, urmat de Aubameyang cu 17, iar goleadorii ocupantelor primelor două locuri din clasament, Agüero și Salah, împart poziția a treia a podiumului. Un Agüero ieșit din formă cu doar două goluri în ultimele șapte partide de Premier League, un Aubameyang amețit de poziția sa în teren și un Salah deja campion, mai poate fi oprit goleadorul celor de la Leicester, Jamie Vardy? Cota Betano ca vârful lui Leicester să păstreze prima poziție e de 2.75!

Lupii lui Nuno Espirito Santo confirmă că sezonul anterior nu a fost o întâmplare și o nouă clasare în primele 6 locuri e foarte posibilă. Cu un joc foarte constant și una dintre cele mai bune linii mediene din Anglia (Ruben Neves și Joao Moutinho), Wolves poate spera chiar la o clasare de Champions League. O cotă mai sigură ar fi cea ca ei să încheie sezonul în top 6, pentru care Betano oferă 2.00.

Acum pe locul 5, Manchester United suferă din cauza parcursului inconstant în prima parte a sezonului. Echipa a fost revitalizată complet de Bruno Fernandes, mijlocașul adus în iarnă de la Sporting, fiind neînvinsă cu el în teren. Solskjaer se poate bucura și de disponibilitatea a două piese de bază, Pogba și Rashford, care revin după accidentări. United pare extrem de puternică acum și va ataca locul 4, ocupat de Chelsea. Cota Betano ca „diavolii” să și reușească această clasare e de 2.50.

Fiecare rundă de Premier League are parte și de pariuri speciale pe etapă. Pentru cea din weekend, una dintre cotele atractive e ca Manchester City să înscrie cele mai multe goluri: 3.30. Victoria la scor de neprezentare de la mijlocul săptămânii obținută de Manchester City împotriva celor de la Arsenal oferă garanția unei pofte de goluri nestăvilită de suspendarea prezenței din competițiile europene pentru două sezoane. Burnley pare a fi o victimă sigură în fața mașinăriei create de Pep Guardiola.

Bătălia pentru titlul de "cel mai bun pasator decisiv din Premier League" încă se joacă. Să nu uităm, Trent este o piesă importantă în angrenajul celor de la Liverpool, capabil de meciuri demne de Cartea Recordurilor. În sezonul trecut, englezul a devenit cel mai tânăr jucător din istorie care a reușit un hat-trick de pase decisive într-un singur meci de Premier League.

 

Restart total în fotbal! Ultimul mare campionat european începe și Betano are o ofertă completă pe fotbal: peste 1,400 de pariuri pe fiecare meci, speciale, live, opțiuni de Cash Out și BetCombo, precum și Misiuni cu premii speciale în fiecare weekend. În plus, cel mai mare premiu al verii fotbalistice este o mașină de lux. Pariurile plasate în iunie aduc mai multe șanse de câștig. Bagă în viteză odată cu restartul fotbalului și demarează alături de Betano!




Articole similare