Revista cu ponturi - episodul 10: facem biletele 1-3 iunie 2022!

Dragi prieteni, proiectul Revista cu Ponturi se dovedește a fi din ce în ce mai apreciat de pariori și asta se datorează în mare parte rezultatelor foarte bune obținute.

Am lansat acest proiect în speranța de a oferi o mână de ajutor celor care doresc să se inspire din analizele mele și din statisticile pe care le descopăr atunci când efectuez munca de cercetare pentru fiecare meci pe care pariez.

În cadrul proiectului ofer recomandări pentru meciurile care mi se par bune, la diferite valori ale cotelor. Fiecare parior poate adapta o strategie de pariuri proprie, fie că joacă pariuri single, sau se folosește de 2-3 meciuri pentru a le combina pe biletul zilei la pariuri sportive.

Pentru meciurile de miercuri până vineri am oferit 9 ponturi pariuri la cote cuprinse între 1.40 și 1.70 care pot fi jucate la SUPERBET!

Puteți urmări toate cele 9 recomandări pariuri într-un scurt clip prezentat mai jos, care durează doar 3 minute și în care am prezentat și cele mai importante argumente statistice care stau la baza selecțiilor mele.



Dacă nu aveți cont la SUPERBET, vă recomand să vă deschideți unul folosind butonul de mai jos, pentru a profita și de una dintre cele mai bune oferte de bun venit în materie de bonusuri pariuri sportive  până la 500 de Lei la primele 3 depuneri!

ÎNREGISTREAZĂ-TE LA SUPERBET




Articole similare