Revista cu Ponturi - episodul 14: ponturi din UEFA NL, Brazilia și MLS

Dragi prieteni, proiectul Revista cu Ponturi se dovedește a fi din ce în ce mai apreciat de pariori și asta se datorează în mare parte rezultatelor foarte bune obținute. Din nou, în episodul trecut am reușit să oferim 7 ponturi câștigătoare din totalul de 10, la o cotă medie de 1.70!

Am lansat acest proiect în speranța de a oferi o mână de ajutor celor care doresc să se inspire din analizele mele și din statisticile pe care le descopăr atunci când efectuez munca de cercetare pentru fiecare meci pe care pariez.

În cadrul proiectului ofer recomandări pentru meciurile care mi se par bune, la diferite valori ale cotelor. Fiecare parior poate adopta o strategie de pariuri proprie, fie că joacă pariuri single, sau se folosește de 2-3 meciuri pentru a le combina pe biletul zilei la pariuri sportive.

Pentru meciurile care se desfășoară în etapa cu numărul 4 din cadrul UEFA Nations League dar și pentru meciuri din cadrul acestei săptămâni din Brazilia și Statele Unite ale Americii, am oferit 8 ponturi pariuri la cote cuprinse între 1.60 și 2.10 care pot fi jucate la BETFAIR!

Puteți urmări toate cele 8 recomandări pariuri într-un scurt clip prezentat mai jos, care durează doar 3 minute și în care am prezentat și cele mai importante argumente statistice care stau la baza selecțiilor mele.

De asemenea, nu uitați să vă abonați la canalul meu de Youtube și să activați notificările pentru a fi la curent cu toate noutățile pe care le postez, fie că sunt materiale din cadrul proiectelor Challenge Cota2 sau Bursa Pariurilor, ori sesiuni de pariuri LIVE!

Abonează-te la canalul de YoutubeDacă nu aveți cont la BETFAIR, vă recomand să vă deschideți unul folosind butonul de mai jos, pentru a profita și de una dintre cele mai bune oferte de bun venit în materie de bonusuri pariuri sportive până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la BETFAIR

Articole similare