Revista cu Ponturi - episodul 16 - facem biletele 9-12 August 2022

Dragi prieteni, proiectul Revista cu Ponturi, din ce în ce mai apreciat de pariori grație rezultatelor foarte bune obținute, lovește din nou: 9/10 pariuri WIN la cotă medie 1.67 în episodul precedent! ✅✅✅

Am lansat acest proiect în speranța de a oferi o mână de ajutor celor care doresc să se inspire din analizele mele și din statisticile pe care le descopăr atunci când efectuez munca de cercetare pentru fiecare meci pe care pariez.

În cadrul proiectului ofer recomandări pentru meciurile care mi se par bune, la diferite valori ale cotelor. Fiecare parior poate adopta o strategie de pariuri proprie, fie că joacă pariuri single, sau se folosește de 2-3 meciuri pentru a le combina pe biletul zilei la pariuri sportive.

Pentru meciurile care se desfășoară la mijlocul acestei săptămâni am oferit 10 ponturi pariuri la cote cuprinse între 1.50 și 1.72 care pot fi jucate la BETANO!

Puteți urmări toate cele 10 recomandări pariuri într-un scurt clip prezentat mai jos, care durează doar 4 minute și în care am prezentat și cele mai importante argumente statistice care stau la baza selecțiilor mele.

De asemenea, nu uitați să vă abonați la canalul meu de Youtube și să activați notificările pentru a fi la curent cu toate noutățile pe care le postez, fie că sunt materiale din cadrul proiectelor Challenge Cota2 sau Bursa Pariurilor, ori sesiuni de pariuri LIVE!


Abonează-te la canalul de Youtube
42 de LEI FREEBET FĂRĂ DEPUNERE

Înregistrează-te chiar acum la BETANO prin butonul de mai jos și vei primi un FREEBET de 42 de lei din partea casei, fără să fii nevoit să efectuezi o primă depunere! Singura condiție pentru a încasa freebetul este să introduci codul promoțional: FOTBAL42 în cadrul procesului de înregistrare!

Înregistrează-te la Betano

Articole similare