Români vs. super-echipe în Liga Campionilor

Cele mai importante meciuri din etapa a treia a fazei grupelor Ligii Campionilor beneficiază de SuperCote pe Superbet. Ajax - Chelsea și Inter - Dortmund, ambele programate miercuri, pot fi găsite în oferta Superbet alături de cotă cu marjă zero pentru rezultatul final 1, X, 2 și șansă dublă (1x, 12, x2).


În plus, pariurile SuperExtra vor fi disponibile pentru Galatasaray - Real Madrid, Brugge - PSG, Olympiakos - Bayern, Manchester City - Atalanta, Juventus - Lokomotiv Moscova și Tottenham - Steaua Roșie (marți), respectiv Genk - Liverpool (miercuri). În multe zile, oferta SuperExtra e cea mai bună de pe piață pentru o selecție de meciuri de SuperInteres. Oferta e disponibilă pentru pariurile pe rezultat final și șansă dublă. De asemenea, poți comvina un eveniment din oferta SuperExtra cu un eveniment din oferta SuperCotă plus alte cel puțin patru evenimente din oferta obișnuită. Evident, ajungi la o cotă uriașă!


Intră în acțiune pe mobil: Descarcă aici aplicația Superbet!


Fiecare dintre cele 16 meciuri din Liga Campionilor are și ofertă de pariuri speciale pe marcatori, cornere, cartonașe galbene și alte momente importante din timpul partidelor.


Promoția momentului pe Superbet


Pariurile pe acest meci pot aduce premii suplimentare în promoția Superbet #CastiguriDeCampion. Zilnic, poți câștiga bani suplimentari fie în agenție, fie transferați pe card grației promoției momentului la Superbet, una care aduce premii zilnice de 1.000 de euro, premiu săptămânal de 5.000 de euro și un mare premiu de 20.000 de euro. Înscrie zilnic biletele cu miză mai mare de 20 de lei și cotă totală mai mare de 1.5 puse în agențiile Superbet pe site-ul și aplicația Superbet pe pagina promotii.superbet.ro.


Românii în Liga Campionilor 2019/2020


Niciunul dintre reprezentanții României nu a reușit să marcheze sau să paseze decisiv în primele două etape. În timp ce Nicolae Stanciu (172 de minute) și Ianis Hagi (119 minute) conduc topul, fiind urmați de Florin Andone (27 de minute), Ciprian Tătărușanu (Lyon), Vladimir Screciu (Genk) și Răzvan Marin (Ajax) nu au fost utilizați nicio secundă în faza grupelor.


VEZI AICI OFERTA COMPLETĂ LA PARIURI SPORTIVE


Dintre toți, Nicolae Stanciu se află în cea mai grea grupă. Alături de Slavia Praga, trebuie să lupte cu Inter, Barcelona și Borussia Dortmund. Obișnuit cu meciurile mari, Stanciu a ajuns, deja, la 11 meciuri în faza grupelor Ligii Campionilor. 


Ianis și Andone, care anul acesta au debutat în Ligă, au parte de grupe grele. Primul a nimerit cu Liverpool, Napoli și Salzburg, în timp ce al doilea dă bătălii cu Real Madrid, PSG și Brugge.


Deși neutilizați, ceilalți români au șanse mult mai mari la calificarea în faza elimintatorie. Lyon-ul lui Ciprian Tătărușanu e în grupă cu Zenit, Benfica și Leipzig, în timp ce Răzvan Marin și Ajax conduc (șase puncte) grupa din care mai fac parte Chelsea, Valencia și Lille.


Statisticile Ligii Campionilor 2019/2020


După primele două meciuri din fiecare grupă, media golurilor în Liga Campionilor e de 3.03 per meci. 97 de goluri s-au marcat în 32 de partide, reușitele venind cel mai des în intervalul 31-45 (21 de goluri), urmat de ultimul sfert de oră (18 goluri).


Echipa cu cele mai multe goluri înscrise e Bayern, cu zece, și tot bavarezii dețin întâietatea la capitolul șuturi pe poartă, 21, și spre poartă, 55. Golgheterii vin de la Bayern (Gnabry) și Salzburg (Haaland), ambii cu patru goluri. Cu trei goluri marcate, Robert Lewandowski e omul care a șutat cel mai des pe poarta adversă - în nouă ocazii.


La capitolul pase decisive, locul întâi e împărțit de Roberto Firmino (Liverpool), Minamino (Salzburg) și Hee-Chan Whang (Salzburg), toți cu câte trei assist-uri. Cea mai dură echipă e Atalanta, cu 40 de faulturi comise în două meciuri.


ÎNREGISTREAZĂ-TE ACUM PE SUPERBET ȘI PROFITĂ DE BONUSUL DE BUN-VENIT!


PSG, Bayern, Manchester City și Ajax sunt cele patru echipe cu maximum de puncte, în timp ce PSG, Manchester City, Ajax, Napoli și Dortmund sunt formațiile care nu au primit niciun gol.


Cele mai profitabile echipe pentru 3+:


  • Grupa A: Real Madrid
  • Grupa B: Toate echipele (Bayern, Steaua Roșie Belgrad, Tottenham, Olympiakos)
  • Grupa C: Atalanta și Șahtior Donețk
  • Grupa D: Juventus și Bayer Leverkusen
  • Grupa E: Salzburg
  • Grupa G: Benfica
  • Grupa H: Ajax și Lille


Cele mai profitabile echipe pentru pariul 0-2 goluri:


  • Grupa A: Galatasaray
  • Grupa E: Napoli
  • Grupa F: Slavia Praga și Borussia Dortmund
  • Grupa G: Lyon


În caz de egalitate de puncte la finalul fazei grupelor, primul criteriu de departajare e reprezentat de rezultatele directe. Din grupe se califică primele două clasate, în timp ce locul al treilea merge în 16-imile de finală ale Europa League. Fiecare victorie în grupă aduce 2,7 milioane euro premiu din partea UEFA, în timp ce fiecare gol marcat e răsplătit cu 900.000 de euro de către forul european.




Articole similare