România, prima șansă la victorie în meciul cu Belarus

Naționala României a debutat în preliminariile EURO 2024 cu victorie în deplasare, 2-0 cu Andorra, un meci de încălzire pentru partida cu Belarus de marți seara, ora 21:45, pe Arena Națională. Pentru tricolori nu există altă variantă decât victoria în meciul cu Belarus, obiectivul declarat fiind calificarea la Campionatul European din vara anului 2024. Cu Betano poți alege mai multe tipuri de pariuri din meciul România – Belarus, pe același bilet și o singură cotă cumulată de peste 8, așa cum vom vedea mai jos, cu Bet Builder activat din pagina meciului. 

Ce este Bet Builder?   

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere, pentru a beneficia de o cotă cumulată care să genereze câștiguri dintre cele mai atractive, precum am exemplificat mai jos cu meciul naționalei României din preliminariile EURO 2024

La prima apariție în fața propriilor suporteri, în ultimii opt ani în meciurile oficiale, naționala României a câștigat de patru ori și a remizat de alte trei ori, după cum urmează: 

1-0 cu Finlanda (2022) – Liga Națiunilor 

3-2 cu Macedonia de Nord (2021) – Preliminarii Cupa Mondială 

1-1 cu Irlanda de Nord (2020) – Liga Națiunilor 

4-1 cu Insulele Feroe (2019) – Preliminarii Campionatul European 

0-0 cu Muntenegru (2018) – Liga Națiunilor 

0-0 cu Danemarca (2017) – Preliminarii Cupa Mondială 

1-0 cu Insulele Feroe (2015) – Preliminarii Campionatul European 

România – Belarus (marți, 21:45) 

Rezultat final – România (cota 1.42) 

De ce? Tricolorii n-au pierdut niciodată până acum în cinci meciuri recunoscute oficial cu Belarus. Bilanțul este de trei victorii și două remize. România a început campania cu victorie în Andorra (2-0), în timp ce Belarus a pierdut în fața Elveției (5-0), un meci considerat pe teren propriu. 

Total goluri – Peste 2.5 (cota 2.00) 

De ce? Nu mai puțin de 12 goluri au fost marcate în ultimele două confruntări directe, un amical în 2020 câștigat de România pe teren propriu (5-3) și un egal (2-2) de asemenea pe terenul nostru, în 2011. Vezi mai multe detalii statistice aici

Ambele echipe înscriu – Da (cota 2.25) 

De ce? În patru din cele cinci meciuri oficiale dintre România și Belarus ambele echipe au marcat. Excepție a făcut partida din 7 septembrie 2010, când cele două formații au remizat (0-0), pe terenul formației bieloruse. România a primit gol în cinci din cele șase meciuri disputate în Liga Națiunilor, în 2022. 

Total cartonașe – peste 4.5 (cota 1.62) 

De ce? La meciul României din Andorra au fost acordate șase cartonașe galbene și un roșu. Cinci galbene a scos arbitrul și la partida dintre Belarus și Elveția. 

Astfel, cu Bet Builder activat din partea sus a ecranului la cele patru tipuri de pariuri din meciul România – Belarus care contează pentru preliminariile EURO 2024 de marți seara poți ajunge la o cotă cumulată de 8.25, iar cu o miză de 10 lei câștigul poate fi de 82.50 de lei. Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciului. De asemenea, alegerile făcute au un caracter informativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria inspirație.  

Toate cele patru pariuri de mai sus, din meciul România - Belarus, se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meci, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet. Apoi poți merge la un alt meci din oferta Betano și la fel, activezi mai întâi butonul Bet Builder și selectezi pariurile dorite.  

Ai și Mega Cote 

Mega Cotele Betano sunt cote de pariuri sportive care se aplică doar la pariurile simple (1X2) plasate înainte de începutul unei partide. Mega Cotele sunt oferite de Betano pentru aproximativ trei meciuri de fotbal pe zi și oferă cele mai mari cote de pe piață. Ele îți oferă un câștig maxim, fiind special create de Betano cu gândul doar la profitul maxim al jucătorilor, cu 0% câștig pentru casa de pariuri. Le descoperi mai ușor în ofertă prin iconița MC din dreptul meciului selectat. 

7 BONUSURI GRATIS & FĂRĂ DEPUNERE

Intră în joc chiar acum și înregistrează-te la BETANO, pentru că te așteaptă o surpriză fantastică după ce te înregistrezi! Garantat 7 BONUSURI GRATIS FĂRĂ DEPUNERE constând în freebeturi, rotiri gratuite și jetoane de aur!  

Nu uita să completezi codul promoțional 7CADOURI în formularul de înregistrare!

NU E NEVOIE DE DEPUNERE pentru această ofertă, iar câștigurile obținute NU AU CONDIȚII DE RULAJ!

ÎNCASEAZĂ CADOURILE




Articole similare