Rubrica ”TOP 5 PONTURI” cu Mihai Gabriel!

Rubrica ”TOP 5 PONTURI” a fost si este foarte apreciata de multi pariori, inca de cand am lansat-o. Este o rubrica destul de atractica pentru ca selectez zilnic cele mai populare si cele mai tari cele cinci meciuri din campionatele de top din Europa si le analizez in amanunt, urmand ca apoi sa ofer cate un pronostic alaturi de increderea pe care o am eu ca analist, despre pariul propus.

Toate aceste pariuri pe care le propun la rubrica ”Top 5 Ponturi” sunt selectate din oferta BETANO deoarece aici beneficiem de cote excelente, iar aceasta casa de pariuri are cea mai diversificata oferta de pariere Pre-Meci!

DACA NU AI CONT LA AGEASTA AGENTIE, DESCHIDE UNUL CHIAR ACUM ACCESAND ACEST LINK SI INCASEAZA FREE BET-UL + BONUSUL DE 100% LA PRIMA DEPUNERE >>>

Pentru a-mi alege pronosticul, imi place sa am la dispozitie o gama larga de pariuri si de aceea mereu optez pentru BETANO. La aceasta casa de pariuri gasesc cote mult mai mari decat in alta parte, pot alege de la pariuri pe solisti, cornere si cartonase pana la pariuri pe suturi pe poarta, offside-uri, posesie etc. Tot la BETANO imi pot crea singur un pariu multiplu pe un meci, iar acest lucru e un mare plus! Deasemenea, streaming-ul se prezinta excelent si stim foarte bine ca atunci cand pariezi pe un meci si pe care-l poti urmari, ai, din nou, multe avantaje.

TOP 5 PONTURI - 02 Ianuarie 2021 - Rezultate: ✅❌✅❌✅

TOP 5 PONTURI - 03 Ianuarie 2021 - Rezultate: ✅✅✅✅✅






Articole similare