Se încinge lupta în Euroliga pentru calificarea în Play-Off

Cu mai puțin de o lună rămasă până la finalul sezonului regular din Euroligă, lupta sub panou este una acerbă pentru un loc între primele opt. Cu excepția primelor cinci clasate care au în acest moment o oarecare siguranță, de la locul șase și până la locul 12 toate echipele sunt implicate în lupta pentru runda playoff (sferturi de finală), iar etapa de marți propune cinci dueluri de foc care pot influența ierarhia. Cu Betano se poate paria pe meciurile de baschet din Euroliga și finalul poate fi lipsit de griji, dacă echipa pe care ai pariat ajunge în timpul meciului la un avans de 20 de puncte. 

Avans 20 de puncte 

Oferta „Avans 20 de puncte” se aplică pariurilor plasate înainte de meci pe Câștigător, ca gazdele sau oaspeții să câștige, așa cum vom vedea în selecția de mai jos. În acest caz, dacă echipa ta va conduce în orice moment cu 20 de puncte, atunci câștigi automat fără să aștepți finalul partidei! 

Maccabi Tel Aviv – Virtus Bologna (marți, 19:00) 

Câștigător – Maccabi Tel Aviv (cota 1.27) 

De ce? Maccabi Tel-Aviv a câștigat ultimele opt meciuri în toate competițiile, patru dintre acestea în Euroliga. Meciul tur a fost câștigat de Virtus Bologna, cu 78-73, decembrie 2022. 

Panathinaikos – Bayern Munchen (marți, 20:30) 

Câștigător – Panathinaikos (cota 1.52) 

De ce? Vecine de clasament, Panathinaikos și Bayern au împărțit victoriile pe teren propriu în cele șase confruntări directe. În tur, pe 5 ianuarie 2023, Bayern s-a impus acasă cu 84-68. La precedenta dispută de la Atena, în martie 2022, Panathinaikos a câștigat autoritar, cu 80-67. 

Anadolu Efes – Olimpia Milano (marți, 20:30) 

Câștigător – Anadolu Efes (cota 1.50) 

De ce? Echipa turcă a câștigat precedenta dispută cu Olimpia Milano, în deplasare, la 29 de puncte diferență. Olmpia Milano s-a impus de două ori pe terenul lui Anadolu Efes, în 17 decembrie 2020 și 24 martie 2022. De la ultima victorie a milanezilor scorul direct este 4-1 pentru Anadolu Efes. 

Baskonia – Alba Berlin (marți, 21:30) 

Câștigător – Baskonia (cota 1.13) 

De ce? În ultimii patru ani scorul la general este egal (3-3), iar pe terenul formației basce a fost o singură victorie a celor de la Alba Berlin, un 84-77, pe 22 ianuarie 2021. În actualul sezon din Euroliga, Alba Berlin a obținut 9 victorii în 30 de meciuri. Patru dintre succesele nemților au venit în deplasare. Baskonia a câștigat 15 meciuri, dintre acestea 11 pe teren propriu. 

Partizan – Barcelona (marți, 21:30) 

Câștigător – Barcelona (cota 1.88) 

De ce? Cele două echipe s-au întâlnit o singură dată în ultimii patru ani, Barcelona impunându-se pe teren propriu, cu 79-68, în 22 noiembrie 2022. Partizan s-a impus în șapte din ultimele zece meciuri pe teren propriu în Euroligă. Locul trei în clasament după 30 de meciuri, Barcelona are 9-6 record în actualul sezon european la meciurile din deplasare. 

Cu cinci pariuri simple pe meciurile de marți seara din Euroliga masculină de baschet am obținut o cotă de 6.15, iar cu zece lei pariați se pot obține 61.50 de lei. Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciului. De asemenea, alegerile făcute au un caracter informativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul după propria inspirație. 

Avans 20 de Puncte 

Are echipa pe care ai pariat 20 de puncte avans? Ai câștigat direct pariul tău! 

Dacă ai plasat un pariu pe victoria unei echipe, iar aceasta are în orice moment un avantaj de 20 de puncte, atunci pariul tău este considerat automat drept unul câștigător, chiar dacă adversarii marchează sau câștigă ulterior meciul! Oferta este disponibilă pentru pariuri simple, multiple, sistem și/sau pariuri Bet Builder.

7 BONUSURI GRATIS & FĂRĂ DEPUNERE

Intră în joc chiar acum și înregistrează-te la BETANO, pentru că te așteaptă o surpriză fantastică după ce te înregistrezi! Garantat 7 BONUSURI GRATIS FĂRĂ DEPUNERE constând în freebeturi, rotiri gratuite și jetoane de aur!  

Nu uita să completezi codul promoțional 7CADOURI în formularul de înregistrare!

NU E NEVOIE DE DEPUNERE pentru această ofertă, iar câștigurile obținute NU AU CONDIȚII DE RULAJ!

ÎNCASEAZĂ CADOURILE




Articole similare