Se trage cortina peste fotbalul european. Ia-ți pariul gratuit și joacă-l pe ultimele meciuri cu miză!


Fotbalul din cele mai pariate campionate de pe continent va lua o scurtă pauză la finalul lunii Mai și Superbet te ajută să-ți iei la revedere cum se cuvine. În etapa din acest weekend încă mai sunt lucruri de stabilit și poți fructifica la maximum acestă încrâncenare.

Asta pentru că Superbet ți-a pregătit peste 90.000 de pariuri gratuite care se pot câștigă pe loc în orice agenție. Trebuie doar să plasezi un bilet pre-meci cu miza minimă de 10 lei și cota finală de la 1.50 în sus. Grăbește-te și prinde pariul gratuit, pentru că promoția e valabilă doar între 25 mai și 9 iunie.

Află mai multe despre campanie în agențiile Superbet și pe http://www.superbet.ro/pariuri-gratuite

Atalanta, Inter și Milan se bat pentru două locuri de Liga Campionilor

Serie A italiană își va consuma pe 25 și 26 mai etapa cu numărul 38, ultima dintr-un sezon nebun, dar încheiat tot cu Juventus campioană. Exceptând dominația torinezilor și locul 2 al lui Napoli, și el bătut în cuie, restul e în aer la vârf. Iar în Lombardia e război civil între Atalanta, Inter și AC Milan, toate trei disputându-și ultimele două locuri de Liga Campionilor. Culmea, ruda mai mică și mai săracă din Bergamo are prima șansă la locul 3, Inter ar trebui să încheie pe 4, iar bățul cel mai scurt să-l tragă AC Milan, care are un punct sub cele două. Asta pentru că Atalanta și Inter sunt așteptate să-și câștige lejer meciurile de acasă cu Sassuolo și Empoli și să facă inutil eventualul succes al lui Milan la Spal. Roma a comis-o grav și nu mai are șanse la Liga Campionilor, pe capitolini așteptându-i Liga Europa, la fel ca pe concitadinii de la Lazio, câștigători ai Cupei.

De foc va fi și războiul din subsol unde Genoa lui Ionuț Radu ocupă loc de retrogradare cu o rundă înainte de final. Trupa din Liguria poate s-o treacă însă pe Empoli sub ea, dar are nevoie de măcar un punct la Fiorentina și pe San Siro să nu se întâmple vreo nebunie. Astfel, e loc de jucat și de pariat în această ultimă rundă neliniștită din Serie A, iar Superbet îți oferă cote excelente ca să speculezi finalul de sezon.

Consultă oferta din agenții unde vei găsi cele mai tari variante de pariuri pentru ultima etapă din Serie A!

Moscoviții tremură pentru prezența la masa bogaților

Și sezonul din Rusia își va disputa în această duminică ultima etapă, iar granzii din capitală au mari probleme. Zenit a dus titlul la Sankt Petersburg, iar pe doi, celălalt loc care duce direct în grupele Ligii Campionilor, e Krasnodar. Abia pe ultima treaptă a podiumului, pe loc de prelilmiarii UCL, stă Lokomotiv Moscova, campioana de anul trecut, la egalitate cu Krasnodar. Culmea, la egalitate de puncte după această ultimă rundă, cele două vor face rocada datorită celui de-al șaselea criteriu de departajare, golurile în deplasare. Asta pentru că Lokomotiv a pierdut cu 2-1 la Krasnodar și a câștigat acasă cu 1-0. Și e de așteptat să se întâmple, moscoviții având un meci aparent la îndemână, cu Ufa, echipă care se pregătește pentru barajul de menținere în prima ligă. Cota feroviarilor oferta de pariuri spune tot despre șansele care le sunt acordate celor din Krasnodar.

Vezi în agenții oferta cu cele mai bune pariuri pentru ultima etapă din prima ligă rusă.

Bursaspor, prima campioană din istoria Turciei care retrogradează?

Fotbalul turc a dat în istoria lui doar cinci campioane, iar printre ele se află și Bursaspor, echipă la care au antrenat Gheorghe Hagi și Ion Nunweiler și pentru care au jucat Daniel Pancu, Giani Kiriță și Bogdan Stancu. Verzii, campioni în 2010, au avut însă un sezon slab și cu Iasmin Latovlevic în lot se îndreaptă spre Liga 2. Mai au o singură șansă în ultima etapă: victorie la Malatya și pas greșit al lui Goztepe cu Ankaragucu. Va fi haos în Turcia, măcar la subsol dacă la vârf Galatasaray a ucis din nou competiția și i-a furat titlul lui Basaksehir runda precedentă, chiar în meci direct, fapt care pe iubitorii de pariuri sportive i-a bucurat.

Vezi oferta de pariuri pentru etapa finală din Superliga turcă!

Se strânge lațul și în play-out-ul Ligii 1

Play-out-ul are 4 etape în plus față de play-off și din acest motiv sezonul 2018-2019 din Liga 1 nu e încă finalizat. Cu două runde rămase de jucat 3 echipe mai au încă emoții și speranțe. Dunărea Călărași, FC Hermannstadt și FC Voluntari sunt despărțite de câteva puncte și par să ducă lupta până în ultima secundă. Dintre acestea, una va retrograda, una va mai avea o șansă să se salveze prin baraj, iar cea mai norocoasă, care acum pare a fi Voluntari, va mai juca măcar un an în Liga 1. Multe se pot decide însă sâmbătă, 25 mai, și duminică 26 mai, când se joacă Dunărea Călărași – Gaz Metan și meciul de foc de la Sibiu, Hermannstadt – Voluntari.

Intră în joc acum cu cele peste 90.000 de pariuri gratuite oferite de Superbet și ghicește cum se vor încheia lucrurile în primele ligi din Italia, Rusia, Turcia și România. 

Urmărește oferta din agențiile Superbet pentru a prinde cele mai bune pariuri pe penultima etapă din play-out-ul Ligii 1!





Articole similare