Situație halucinantă în baschetul românesc! Care va fi reacția caselor de pariuri?

Meciul de baschet de duminică seara dintre BCMU Pitești și SCMU Craiova poate intra în istoria baschetului românesc după o situație cum rar se poate întâlni.

Practic, sfertul 3 al partidei a durat mai mult decât un sfert din NBA ca și timp regulamentar de joc. În loc de 10:00 minute cât prevede regulamentul, acesta a durat mai bine de 13 minute și asta din cauza unei erori la tabela de marcaj!

La scorul de 53-49, când mai erau 3 minute și 14 secunde rămase din sfertul 3 (foto 1), cronometrul de pe tabelă s-a modificat brusc în 6 minute și 46 de secunde (foto 2), acest aspect prelungind timpul efectiv de joc cu 3 minute și 32 de secunde față de normalitate. În aceste condiții, sfertul 3 a durat 13 minute si 32 de secunde, timp în care s-au marcat 71 de puncte, mai mult decât în primele două sferturi la un loc! Fără să am am parte de vreo explicație din partea celor care „manevrează” tabela, deduc că este vorba de o eroare în care timpul rămas de joc s-a transformat în timp scurs, pentru că dacă scădem 3 minute și 14 secunde din 10 minute, avem o diferență de fix 6 minute și 46 de secunde. Arbitrii au observat problema, dar după secunde bune de discuții și tentative de remediere, comisarul FRB, Mihai Caraion, a luat decizia că meciul poate continua în acele condiții.

Raportul oficial de pe site-ul FRB umflat!

Pe site-ul federeației române de baschet, raportul de joc a fost umflat cu puncte strecurate într-un interval absurd, astfel ca ele să „încapă” în cele 10 minute teoretice de joc. Astfel, după cum puteți observa în FOTO 3, conform raportului oficial de joc, în 25 de secunde din sfertul 3 s-au marcat 21 de puncte, deoarece în minutul 25:51 scorul era 50-50, iar în minutul 26:17 scorul era 61-60!!! Practic în cele 26 de secunde s-au marcat tot atâtea puncte câte s-au înregistrat în 5 minute și 50 de secunde din sfertul 1, când scorul era 12-9. Desigur, putem observa cu ușurință că raportul a fost adaptat „din burtă”, pentru că nici măcar evoluția scorului nu este corectă...

Casele de pariuri sunt obligate să valideze conform regulamentului

Articolul 3.2.1. din regulamentul de pariere pe baschet publicat de cea mai populară casă de pariuri din România (deschide cont nou aici și ai un bonus de 500 de Lei) prevede că „pariurile pe meciuri sunt stabilite pe baza scorului de la finalul partidei (foaia oficială de joc, fișele marcatorilor). Orice descalificare sau protest înaintat după finalul unui meci nu anulează pariurile validate.” Astfel, pariurile afectate sunt cele pe numărul total de puncte. Pariorii care au mers pe OVER la puncte îi pot mulțumi divinității pentru ajutor, în schimb Betano a hotărât ca pe lângă validarea câștigurilor pe over să acorde VOID tuturor celor care au pariat Under la puncte, conform articolului 1.19 din Regulamentul de pariere.


Intră GRATUIT în grupul de pariuri PREMIUM!

  • ROI peste 500% după 2000 de pariuri
  • 12 luni cu bilanț pozitiv din 14 de la lansare
  • Acces GRATUIT pe viață
  • Staking Plan
  • Bilanț verificat

VEZI AICI CONDITIILE DE ACCES GRATUIT


FOTO 1 - Scorul și timpul corect

FOTO 2 - Același scor, timpul modificat

FOTO 3 - Raportul oficial de joc de pe site-ul federației




Articole similare