START Campionat de pariuri cu premii de 2020 de EURO! Participă GRATUIT

Campionatul European de Fotbal EURO 2020 este cel mai așteptat eveniment al acestei veri în rândul microbiștilor, dar este așteptat cu sufletul la gură și de pariori!

Cota2.ro, unul dintre cele mai urmărite site-uri de ponturi pariuri sportive, în parteneriat cu BETFAIR, cea mai puternică dintre casele de pariuri online licențiate în România, îi invită pe toți pariorii la CAMPIONATUL DE PARIURI EURO 2020.

Participarea este GRATUITĂ, iar sistemul competițional va fi unul foarte atractiv și antrenant, pentru că se va desfășura pe toată perioada campionatului european de fotbal.

Cei mai inspirați 10 pariori vor fi răsplătiți pentru acuratețea pronosticurilor de tip scor corect la finalul ediției, cu premii a căror valoare totală este de aproximativ 2020 de EURO!

Condițiile de participare sunt foarte simple și accesibile oricui, practic, concurenții vor indica pronosticuri de tip scor corect pentru toate cele 51 de meciuri și vor primi puncte pentru cele indicate corect. Pe baza punctajului se va alcătui un clasament, iar primii 10 vor intra în posesia unor premii substanțiale!

ÎNSCRIE-TE AICI ÎN CAMPIONATUL DE PARIURI EURO 2020

Provocarea va fi și mai mare pentru concurenți, deoarece au șansa de a-și demonstra inspirația chiar și împotriva redactorilor site-ului cota2.ro și a altor jurnaliști sportivi din România. Înscrierea este liberă pentru oricine.




Articole similare