”SUPER PIRAMIDA” - Proiect ALL-IN by Mihai Gabriel

SUPER PIRAMIDA” este un proiect de tip challenge ”ALL-IN”, cu reguli foarte simple si cu un obiectiv foarte atractiv. Proiectele de acest tip sunt foarte cunoscute in randul pariorilor, fiind printre cele mai apreciate de acestia, deoarece aduc un profit consistent in cazul in care target-ul propus este bifat. Acest challenge este structurat in doar 4 pasi, fiecare fiind alcatuit din doua sau mai multe evenimente.

DESCHIDE AICI un cont nou la BETANO si profita de un BONUS de 100% la PRIMA DEPUNERE pana la 500 LEI

Proiectul ”SUPER PIRAMIDA” am ales sa-l joc la BETANO deoarece la aceasta casa, pe langa faptul ca putem paria pe selectii speciale, marcatori, cornere, cartonase sau asiatice, ne putem delecta si cu functia ”BET BUILDER”, un tool excelent in care ne putem crea pariuri dupa bunul plac, mizand pe suturile, faulturile, pasele sau tackling-urile jucatorilor.

CUM JUCAM?

Fiecare parior este liber sa inceapa cu cat doreste, insa trebuie sa tina cont ca este un proiect foarte dificil;

Daca bifam prima treapa a piramidei (2.00 - baza piramidei), se mizeaza tot castigul pe urmatoarea (3.00) si tot asa pana la ultima treapta (5.00 - varful piramidei);

Daca bifam toti cei 4 pasi ne multiplicam miza initiala de aproximativ 120 de ori;

Miza mea personala este de 100 RON.

TREAPTA 1 - MIZA: 100 RON - COTA: 2.02

  • Politehnica Iasi vs FC Botosani - Ambele echipe sa primeasca 1+ cartonase & Ambele echipe 1+ cornere in prima repriza (1.32)
  • Unirea Slobozia vs FCSB - 2 (1.53)

Înregistrează-te AICI la BETANO
Articole similare