Superbet desemnat pentru al treilea an consecutiv cel mai bun operator de pariuri sportive din retail și din mediul online în Europa Centrală și de Est!

Superbet, liderul pieței de pariuri sportive din România a câștigat, acum cateva zile la Budapesta, pentru al treilea an consecutive, marele trofeu al C.E.E.G.C. Awards, fiind desemnat "Cel mai bun operator de pariuri sportive din Europa Centrală și de Est în 2019“



Superbet a plecat de la Budapesta cu alte trei trofee, respectiv “Cel mai bun serviciu de suport jucători pariuri sportive”, “Cel mai bun serviciu de suport jucători de cazinou” și“Cel mai bun operator de Cazinou online în 2019”. Cel din urmă a fost obținut în premieră de către Superbet! Pe lista celor nominalizați s-au aflat și alte case de pariuri importante din regiune. Printre acestea s-au aflat Fortuna, Unibet România, Betano, Netbet, Winmasters, Sportingbet, Vlad Cazino, Betfair, 888Sport, Totolotek, STS, BWIN și Bet365. 


"În cel mai pariat sport, fotbalul, se spune că reușești un poker atunci când marchezi 4 goluri într-un meci. Acum, am reușit să ne înscriem în palmares 4 noi premii care definesc echipa noastră și obiectivele ei: apărarea supremației în domeniul pariurilor sportive, progrese în ceea ce privește jocurile de cazinou, și bineînțeles, relația cu jucătorii noștri, Superbet fiind o companie customer centric. Parteneriatul cu Blackstone și aceste trofee sunt borne importante în consolidarea statutului de jucător important în regiune în domeniul Betting & Gaming și expansiunea pe noi piețe.”, a declarat Vlad Ardeleanu, director general al Superbet România.


Ajunsă anul acesta la a patra ediție, Central and Eastern European Gaming Conference Budapest (C.E.E.G.C. Budapesta, 2019) a reunit peste 90 de companii din 30 de țări. Un juriu format din Jan Rehoda (Media & Gaming Expert), Jaka Repansek (Director IFGR și partener PS Legal) și Dan Iliovici (Vicepreședinte Rombet) a evaluat între 2 mai-15 iulie operatorii din industria de Betting & Gaming din regiune și a stabilit nominalizații. Între 1-31 august, pasionații de pariuri sportive și jocuri de tip cazinou au votat online. La fiecare categorie, cele mai votate 5 nume au pătruns pe lista finală. Votul decisiv a fost acordat de către profesioniștii activi în domeniul Betting & Gaming prezenți pe 24 Septembrie la panel-urile din cadrul C.E.E.G.C 2019.


👉ÎNREGISTREAZĂ-TE AICI la Superbet și joacă alături de cei mai buni!




Articole similare