Supercupa Europei 2018: pronostic și cotă specială

Atletico Madrid a ieșit neînvinsă în 3 din ultimele 4 meciuri oficiale disputate împotriva marii rivale din capitală, iar miercuri seară pe Bernabeu vom vedea la lucru Realul în primul meci oficial din era post-Cristiano.

Cu siguranță vom avea parte de un meci mare la Tallin și nu trebuie să neglijăm faptul că Real Madrid este câștigătoarea ultimelor 2 trofee, dispunând de Sevilla și Manchester United.

Lopetegui a reușit să urce forma galacticilor pe o pantă ascendentă în ultimele meciuri de pregătire, iar golurile par să nu fie o problemă. În acest sens, o cotă foarte bună oferită de Betfair cu titlu promoțional celor care își deschid conturi noi și plasează primul pariu folosind linkul de mai jos, se ridică la valoarea 30.00 în loc de valoarea normală de 1.11!

Pentru a beneficia de cota promoțională 30.00 este nevoie ca în momentul înregistrării să folosiți codul special din pagina promoției de mai jos!

<<VEZI AICI CODUL PENTRU COTA 30>>

Atletico se prezintă cam cu aceeași partitură din sezonul trecut, iar omogenitatea lotului este cuvântul de ordine în trupa lui Simeone, cu Griezmann și Diego Costa vârfuri de lance.

PRONOSTIC: egal cu goluri la cota 4.20 în oferta BETFAIR (deschide cont aici și joacă)





Articole similare