SuperPariuri si Pariuri Speciale: Mihai Gabriel propune 5 selectii la cote atractive pentru acest final de saptamana

Prieteni, astazi avem foarte multe dueluri interesante, iar cei de la Superbet ne propun pentru foarte multe dintre aceastea, diferite ”SuperPariuri” si ”Pariuri Speciale”. M-am uitat mult peste oferta si am selectat 5 pariuri la cote excelente, care dupa parerea mea, merita o atentie mai deosebita.

DESCHIDE ACUM UN CONT LA SUPERBET SI PROFITA DE UN BONUS DE BUN VENIT PANA LA 500 RON

  • Petrolul Ploiesti vs Sepsi OSK - Peste 0.5 goluri + Peste 7.5 cornere + Peste 2.5 cartonașe (1.75)

Petrolul a dezamagit in acest start de sezon, iar astazi intalneste o echipa foarte buna, foarte ofensiva, insa si foarte obosita. Bergodi va mai schimba liniile, avand in vedere ca tocmai a disputat un meci de 120 de minute in Slovenia. Stadionul ”Ilie Oana” va fi ocupat in proportie de 70%-80% in aceasta seara, iar aportul fanilor poate conta enorm. Sepsi are rezerve foarte bune, care pot inlocui cu brio titularii, iar acest lucru e benefic si pentru concurenta pe posturi. Ma astept la un meci cu evenimente, cu Petrolul incercand sa puna probleme defensivei covasnene.

  • Universitatea Craiova vs Rapid Bucuresti - Peste 1.5 goluri + Peste 4.5 cartonașe (1.95)

Ambele echipe vin dupa victorii la cel putin doua goluri diferenta. Craiova a trecut de Vllaznia in Conference League cu 3-0, iar Rapid a invins-o pe FCSB cu 2-0. Horatiu Fesnic va fi la centru pe ”Oblemenco”, iar cartonasele nu ar trebui sa lipseasca, mai ales ca ne asteapta un meci foarte disputat. Craiova a castigat ambele dueluri din sezonul trecut dupa doua dispute crancene, cu multe faulturi de ambele parti. Acum avem si VAR, iar orice contact in preajma careului poate conta enorm. Avand in vedere loturile echilibrate ca valoare, cred ca putem avea reusite in ambele porti.

  • FCSB vs U Craiova 1948 - Peste 27.5 faulturi (1.85)

Ambele meciuri din sezonul s-au incheiat cu cel putin 28 de faulturi. Meciul va fi unul dur deoarece oltenii vor incerca pe alocuri sa provoace jucatorii mai tehnici ai ros-albastrilor. Olaru e unul dintre cei mai faultati jucatori si nu cred ca va scapa azi fara doua-trei lovituri. La centru va fi Cojocaru, un central care fluiera foarte usor orice contact si care de multe ori nu prea lasa jocul liber. FCSB a aratat ca are probleme in defensiva si nu m-ar surprinde deloc daca astazi ar incasa gol. Craiova a aratat exceptional in partida cu CFR Cluj pe care a si castigat-o cu 3-1 si ma astept sa joace un fotbal ofensiv, diseara, pe ”Arena Nationala”.

  • PSG vs Nantes - Peste 8.5 suturi pe poarta + Peste 2.5 cartonașe galbene (1.89)

SuperCupa Frantei dintre PSG si Nantes se va juca diseara la Tel-Aviv, pe ”Bloomfield Stadium”. O destinatie surprinzatoare, insa profitabila pentru cele doua cluburi. Nantes a fost mereu un adversar incomod pentru PSG, marcandu-le gol in 4 din ultimele 5 intalniri. Mbappe e suspendat din cauza cartonaselor, iar meciul nu va fi unul deloc usor pentru Messi & Co. Nantes a sutat de cel putin 5 ori pe poarta in ultimele 3 dueluri contra celor de la PSG, castigand de altfel doua dintre acestea. Eu cred ca Nantes are sansa ei in finala si ma astept sa profite la maximum de oportunitatile oferite.

  • Anglia (F) vs Germania (F) - Peste 1.5 goluri + Peste 1.5 cartonașe (1.75)

Finala Campionatului European de fotbal feminin se va disputa diseara pe ”Wembley”. Anglia si Germania s-au calificat in finala dupa succese contra Suediei, respectiv Frantei. In ciuda ultimului meci direct, Germania a cam invins Anglia pe unde a prins-o, insa azi porneste usor cu sansa a doua, avand in vedere stadionul si aportul fanilor. In ultimele 3 meciuri directe, ambele echipe au marcat si s-au inscris minim 3 goluri. Deasemenea, in 4 din ultimele 5 meciuri s-au acordat mai mult de doua cartonase, iar diseara, avand in vedere miza partidei, cred ca acest target va fi foarte usor de bifat.

DESCHIDE ACUM UN CONT LA SUPERBET SI PROFITA DE UN BONUS DE BUN VENIT PANA LA 500 RON




Articole similare