SuperSocial! Vezi biletele experților în singura rețea socială destinată pariorilor!

Singura rețea socială din România destinată exclusiv pariorilor te așteaptă! Doar în SuperSocial poți vedea ce pariază ambasadorii și experții Superbet, dar și biletele viitorilor tipsteri.


Descarcă aplicația Superbet și intră în secțiunea Prieteni, vezi pariurile altor utilizatori și analizează-le alături de ei!

 

Peste 45.000 de pariori sunt deja înscriși

SuperSocial e unicul loc în care poți discuta oricând cu alți jucători de pariuri online, în care poți vedea ce joacă sau le poți arăta ce joci tu. Ne dorim ca acesta să devină locul în care experții să poată fi remarcați iar începătorii să afle cât mai multe informații despre pariurile sportive, pentru a putea juca responsabil și inspirat. Suntem bucuroși să anunțăm că rețeaua socială are deja peste 45.000 de utilizatori și că în fiecare zi sunt peste 100.000 de mesaje. Te așteptăm și pe tine în SuperSocial cu informații utile și ponturi de la cei mai buni pariori!

Ilie Dumitrescu și Gică Craioveanu dau deja ponturi

Cei doi internaționali au fost printre primii utilizatori din SuperSocial și vin cu ponturi. Dacă Grande Craioveanu și-a început distracția cu speciale, pariind că Real Madrid își va păstra titlul din La Liga iar Messi va fi golgheter, Ilie Dumitrescu își distribuie zilnic pariurile pe cele mai importante evenimente fotbalistice. Intră în aplicație și urmărește experții Superbet, de la foști sportivi sau jurnaliști de top din România.

SuperStats: pariuri cu cota 2 oferite de Superbet în baza statisticii

Un alt beneficiu pentru pariorii români în aplicație este contul SuperStats. În baza statisticilor și a meciurilor recente, acest cont oferă zilnic mai multe bilete cu cota 2 sau mai mare, având un procentaj de reușită de peste 75%! Urmărește ponturile oferite de SuperStats și află care sunt statisticile la care echipele din meci excelează fără să mai fii nevoit să cauți tu.

Discută biletele sau meciurile zilei cu pariorii români

Cu SuperSocial poți intra oricând pe pagina de pariuri din aplicația Superbet la secțiunea de Chat pentru a vedea ce cred alți jucători despre partidă. Toate evenimentele aflate în oferta de pariuri au inclus Chat-ul și mii de pariori îl folosesc deja. Cele mai noi informații despre meci, recomandări de cote și chiar dezbateri: toate sunt într-un singur loc, în Chat-ul din aplicația Superbet!

Plasează pariurile experților în doar câteva secunde, cu un singur click

După ce alegi experții și tipsterii pe care vrei să îi urmărești, biletele jucate de ei vor apărea în feed-ul tău. Pentru a plasa și tu aceleași pariuri e suficient să apeși de trei ori pe ecran: dă click pe „Adaugă de bilet”, selectează miza și apoi apasă pe „Plasează Pariul Online”. În doar câteva secunde poți juca aceleași cote alese de experții din SuperSocial, iar tot ce trebuie să faci e să stabilești miza!

Descarcă acum aplicația Superbet și intră în SuperSocial, singura rețea de socializare pentru pariorii din România!




Articole similare