Te uiți și pariezi cu Betano pe semifinalele de la Roland Garros

Ziua de joi este destinată semifinalelor în turneul feminin de la Roland Garros, o fază a întrecerii în care orice se poate întâmpla. Aryna Sabalenka și Iga Swiatek pornesc cu prima șansă pentru calificarea în marea finală, dar Karolina Muchova și Beatriz Haddad Maia au ajuns într-un punct al turneului în care nu mai au nimic de pierdut. Cu Betano, la Roland Garros, te uiți și pariezi pe meciurile dorite direct din ecranul în care partida poate fi urmărită live video. Practic, cu Betano orice transmisiune live se transformă într-o experiență de pariere, în care poți paria chiar în timp ce vezi meciul dorit, fără să mai ieși din pagina de live. 

Joi, 8 iunie, pe centralul de la Roland Garros se vor derula cele două semifinale, în urma cărora va fi stabilită finala turneului feminin. 

Karolina Muchova – Aryna Sabalenka (joi, 16:00) 

O singură dată s-au mai întâlnit cele două, în 2019, la un turneu în China, unde Sabalenka s-a impus în două seturi.  

Așadar, meciul de joi va fi primul pe zgură între Sabalenka și Muchova, două jucătoare cu rezultate remarcabile pe această suprafață lentă în 2023.  

Doar două înfrângeri au înregistrat Sabalenka și Muchova pe zgură în acest sezon. 

Sabalenka (2 WTA) a ajuns în semifinale fără să fi pierdut un singur set, în timp ce Muchova (43 WTA) a cedat un set în turul al doilea cu Nadia Podoroska. 

Cote mărite 

Meciul Muchova – Sabalenka din semifinalele Roland Garros beneficiază de Cote Mărite în oferta Betano.  

Spre exemplu, se poate miza că Muchova servește peste 2 ași în meci și că Sabalenka va comite mai mult de 4 duble greșeli pentru o cotă de 4.20. 

În oferta Betano cotele mărite sunt cote normale cărora li se adaugă un bonus cuprins între 8 și 10 la sută. 

Iga Swiatek – Beatriz Haddad Maia (joi, 17:15) 

Lidera mondială Iga Swiatek n-a pierdut niciun set până în semifinale, cedând doar 15 game-uri în cinci meciuri. 

Cu excepția primului tur, când a lăsat un singur game adversarei, Beatriz Haddad Maia a avut patru meciuri consecutive de câte trei seturi. În ultimele trei tururi disputate brazilianca a revenit de la set pierdut, inclusiv în sfertul câștigat contra lui Ons Jabeur. 

Haddad Maia este prima jucătoare din Brazilia ajunsă în semifinale la Roland Garros în era Open a tenisului. 

Aceasta a câștigat singura dispută de până acum cu Swiatek, o confruntare care a avut loc pe hard în august 2022 la Toronto.  

Pentru un meci cu peste 18.5 game-uri în disputa Swiatek – Haddad Maia cu Betano se poate miza pe o cotă generoasă de 1.87

Nu uita de promoția ”Decisiv din Primul Set” 

Cu Betano, la Roland Garros, meciurile pot fi câștigate automat când jucătoarea pe care ai mizat câștigă primul set cu 6-0 sau 6-1 prin promoția ”Decisiv din Primul Set”. 

Oferta ”Decisiv din Primul Set” este valabilă doar pe pariurile plasate pe piața ”Câștigător meci” înainte de începerea meciului. În acest caz, dacă jucătoarea ta câștigă primul set cu un scor de 6-0 sau 6-1, atunci vei câștiga instant pronosticul, fără să fii nevoit să aștepți sfârșitul meciului. 

Înregistrează-te AICI la BETANO




Articole similare