Te Uiți și Pariezi pe Rublev, Ruud sau Zverev, pe zgura de la Hamburg

După iarba de la Wimbledon, numele mari din tenis revin la zgură, dar nu la Roland Garros, ci la turneul ATP și WTA de la Hamburg. De aceea, Betano a pregătit o surpriză specială fanilor tenisului. 

Turneul german trece relativ neobservat vara, din cauza vacanțelor, dar și după mirajul de la Wimbledon, care a acaparat recent toată atenția și energia fanilor tenisului. Cu toate acestea, vorbim despre un turneu aflat la ediția cu numărul 117, început în anul 1892 la masculin! La feminin, prima ediție a avut loc, relativ recent, în 1982. 

De aici și diferența de premii: 1,8 milioane de euro la bărbați și 220,303 de euro la femei.  

Premiile relativ importante de pe tabloul masculin fac din Hamburg un turneu ATP 500 ce atrage nume destul de importante. Jucătorii care au nevoie de puncte și bani vin în Germania, la Hamburg. 

Anul acesta, printre ei se numără Andrey Rublev, Casper Ruud (ambii în fotografia de mai sus) și Alexander Zverev, favoriți principali, jucători recent văzuți în fazele superioare de la Wimbledon sau Roland Garros. 

Urmărești și pariezi, pe Betano 

Turneul de la Hamburg este transmis cu streaming live pe platforma Betano, un element important pentru fanii sportului alb. Orice membru al Betano poate urmări toate partidele, gratuit și în direct, de pe orice device.  

În plus, persoanele care doresc să parieze se pot uita la meci și beneficiază pe ecran de funcția „Urmărești și pariezi”. Aceasta facilitează o experiență de sport și joc agreabilă, în sensul că poți vedea un eveniment sportiv și concomitent poți paria live, în timp real, bazat pe ceea ce observi că se întâmplă pe teren. 

Favoriții de la Hamburg, cote de 5.00 și 6.00 

Înainte de startul turneului, Andrey Rublev, Casper Ruud și Alexander Zverev erau primii trei favoriți. Fiecare avea cota 5.00 la câștigarea trofeului, cu excepția germanului cotat cu 6.00. Acest lucru înseamnă că o miză de 50 de lei pariată înainte de turneu sau chiar și în timpul acestuia oferă multiplicarea de 5 și respectiv 6 ori a sumei investite, adică un câștig total de 250 sau 300 de lei.  

Mențiunea este că aceste cote pot suferi modificări în timpul turneului, cu cât întrecerea se află mai la început cu atât cotele sunt mai mari și mai atractive. 

Înregistrează-te AICI la BETANO




Articole similare