Tenisul de masa, noua ”pasiune” a pariorilor! Alatura-te Proiectului ”Stop at a Winner” si pariaza inteligent”!

In aceasta perioada, fotbalul e in ”stand-by”, iar multi pariori fie se opresc din a mai paria, fie incearca marea cu sarea. Totusi, tenisul de masa din Rusia, Ucraina si Cehia se joaca si zilnic avem in oferta caselor de pariuri minim 150 de partide pe care putea paria. 

DESCHIDE CONT LA BETANO SI BENEFICIAZA DE BONUSUL DE 100% PANA LA 500 RON

Canal de TELEGRAM: https://t.me/mihaigabrielcota2

Mai toate casele de pariuri online va propun meciuri de tenis de masa, insa cea mai diversificata oferta live si pre-live am gasit la Betano. Deasemenea, la aceasta casa de pariuri profitati in pricipal de 2 mari avantaje:

  • Cotele meciurilor de tenis - Foarte multi pariori cauta la un meci cele mai bune cote, iar de cand sunt ”ancorat” in acest ”fenomen” al pariurilor, Betano m-a atras si prin prisma faptului ca are niste cote nemaipomenite. Pentru pariorii care mizeaza sume mari pe pariuri single acest lucru conteaza enorm, iar eu facand acest lucru de foarte mult timp si instalandu-ma in acest tip de joc cu mize si selectii cat mai putine va recomand Betano pentru ca aici o sa gasiti valori surprinzator de ridicate la multe partide.
  • Cash-out-ul si Streaming-ul LIVE - Atunci cand jucam la pariuri esential e sa avem tot ce ne trebuie la indemana. La Betano iti poti urmari la o calitate foarte buna partida pe care ai mizat deoarece aceasta casa de pariuri ofera zilnic pariorului, sute de transmisii live, inclusiv meciurile de tenis de la turneele enumerate mai sus. Deasemenea, Cash-Out-ul e destul de important pentru multi utilizatori deoarece iti poti salva o anumita suma de bani in cazul in care jucatorul pe care ai pariat nu se descurca tocmai bine sau te poti opri la un anumit profit in cazul in care ai pariat.

***E adevarat ca unele meciuri poate nu se regasesc aici si se gasesc la alta casa de pariuri, in acest caz ne adaptam si pariem unde avem ocazia!

INREGISTREAZA-TE AICI LA BETANO SI PARIAZA PE CELE MAI BUNE COTE

La aceste meciuri am ales sa mizez dupa Proiectul ”Stop at a Winner”, unul dintre cele mai bune proiecte de pe piata si cu care am reusit de-a lungul timpului rezultate foarte, foarte bune. Aceste meciuri de tenis le postez pe canalul de TELEGRAM: https://t.me/mihaigabrielcota2, iar la fiecare meci enumar: jucatorii meciului, ora disputarii partidei, turneul, sistemul de joc si ”h2h-ul” intalnirilor directe. Pana in acest moment am mizat pe 11 partide, profitul trecand de 1000 de unitati, in doar 3 zile, ceea ce e destul de bine. Rezultatele din ultimele 3 zile le aveti aici:

Canal de TELEGRAM: https://t.me/mihaigabrielcota2




Articole similare