TIPS & TRICKS: află cum poți combina pe același bilet meciuri cu mai multe selecții


Cu siguranță mulți dintre voi știți că există case de pariuri care permit acum să combinați pe același pariu selecții multiple din cadrul aceluiași meci, cum ar fi goluri, cornere, câștigătorul meciului, cartonașe, etc. Această casă de pariuri permite acest lucru, la fel și această casă de pariuri, dar putem combina doar selecții din cadrul unui singur meci, nu putem pune pe același bilet mai multe meciuri cu derivate.

Iată că noutatea a venit, iar în cele ce urmează vă prezint exemplul clar al unui bilet plasat de mine în care am folosit în total 4 meciuri combinate pe același bilet cu selecții multiple din fiecare!

Doar la PUBLICWIN se pot combina următoarele derivate:

  • cornere
  • cartonașe
  • orice altă piață

👉ÎNREGISTREAZĂ-TE AICI la PublicWin👈

Practic, putem alege un pariu pe cartonașe, un pariu pe cornere și un pariu pe șansă dublă din cadrul aceluiași meci și putem să adăugăm pe bilet și alte meciuri, opțiune pe care nu o mai întâlnim la nicio casă de pariuri din România!

Recomandarea mea este să profitați de acest aspect la maxim, mai ales dacă urmăriți statisticile de cornere și cartonașe! De asemenea, puteți beneficia de o ofertă de bun venit excelentă la prima depunere pentru că veți primi un bonus de 100% până la 1000 de Lei!

👉ÎNREGISTREAZĂ-TE AICI la PublicWin👈

Iată și pariul pe care l-am încercat pe meciurile din această săptămână din optimile Champions League, în care am mizat pe 4 meciuri, dar am în total 6 selecții pe bilet, pentru o cotă de 12+:

  • la Borussia Dortmund vs PSG am mizat pe Ambele Marchează & Peste 2.5 goluri, dar și pe SUB 12.5 cornere în meci
  • la Atalanta cu Valencia am mizat pe minim 3 goluri marcate în meci, iar Atalanta va avea mai multe cornere decât Valencia
  • la Tottenham vs Leipzig am mizat simplu pe gol marcat de ambele echipe în meci
  • la Atletico Madrid vs Liverpool am mizat pe X la pauză sau la final de meci


👉ÎNREGISTREAZĂ-TE AICI la PublicWin👈





Articole similare