Toate pariurile preferate sunt pe același bilet la Belarus – România, cu Bet Builder, pe Betano!

Patru meciuri au mai rămas de disputat din campania de calificare la Campionatul European, iar pentru naționala României cu fiecare partidă disputată revenirea la turneul final este mai aproape. Tricolorii sunt la mâna lor și nu trebuie decât să-și câștige meciurile rămase până la finalul campaniei, iar prima ”finală” programată este contra Belarus, o echipă în fața căreia n-am pierdut niciodată până acum în disputele directe. Pe Betano, cu Bet Builder activat, toate pariurile preferate pot fi plasate pe același bilet, pentru o singură cotă, cum vom vedea în continuare.

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

O selecție, opt pariuri, un singur bilet cu Bet Builder!

Din oferta Betano de joi, 12 octombrie, am ales meciul României din preliminariile EURO 2024 și, cu Bet Builder activat, am mizat pe opt piețe diferite de pariere pe același bilet. Acum, cu Bet Builder, toate pariurile preferate sunt în același loc!

Belarus – România (joi, 12 octombrie, 21:45)

Rezultat final – România (cota 1.53)

Total goluri – Sub 2.5 (cota 1.72)

Ambele echipe înscriu – Nu (cota 1.62)

Rezultat prima repriză – Egal (cota 2.10)

Goluri prima repriză – Sub 0.5 (cota 2.60)

Cornere – Sub 9.5 (cota 1.70)

Ambele echipe să primească 2+ cartonașe (cota 2.00)

Marcator – Denis Alibec oricând (cota 2.60)

Forma de moment

Echipa națională a României ocupă locul doi în grupa de calificare la Campionatul European după disputarea a șase etape. Tricolorii n-au pierdut niciun meci și se află într-o poziție favorabilă pentru a se apropia de calificarea la turneul final.

Trei victorii și tot atâtea remize a obținut România în actuala campanie preliminară. În deplasare, România a obținut un succes în Andorra și două remize, cu Kosovo și Elveția.

Belarus a obținut o singură victorie în Grupa I, 2-1 pe teren propriu cu Kosovo. În rest, o remiză și patru înfrângeri pentru bieloruși, aceștia având cea mai slabă defensivă din grupă, cu 11 goluri primite.

România are cea mai bună apărare, tricolorii încasând doar patru goluri în cele șase meciuri de până acum.

Meciuri directe

De șapte ori s-au mai întâlnit România și Belarus până acum. Tricolorii sunt neînvinși, obținând victoria în cinci confruntări, iar de alte două ori disputele s-au încheiat la egalitate.

Ambele echipe au marcat în ultimele trei meciuri directe, inclusiv în partida tur de la București. Un meci câștigat de România, cu 2-1, prin două goluri marcate în prima repriză. Belarus a marcat în minutul 86, prelungind suspansul pe Arena Națională.

Nu mai puțin de șase cartonașe galbene au fost acordate în meciul tur, câte trei pentru fiecare parte. Interesant este că toate avertismentele au venit în repriza secundă, după minutul 49.

Cota 60

Astfel, cu Bet Builder activat din partea sus a ecranului la meciul Belarus – România din preliminariile EURO 2024 poți ajunge la o cotă cumulată de 60.00, iar cu o miză de 50 de lei câștigul poate fi de 3.000,00 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciului. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria pricepere și inspirație.

Toate cele opt pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meciul din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest joc, pe același bilet

Ai și Mega Cote

Mega Cotele Betano sunt cote de pariuri sportive care se aplică doar la pariurile simple (victorie gazde 1, egalitate X, victorie oaspeți 2) plasate înainte de începutul unei partide. Mega Cotele sunt oferite de Betano pentru aproximativ trei meciuri de fotbal pe zi și oferă cele mai mari cote de pe piață. Ele îți oferă un câștig maxim, fiind special create de Betano cu gândul doar la profitul maxim al jucătorilor, cu 0% câștig pentru casa de pariuri. Le descoperi mai ușor în ofertă prin iconița MC din dreptul meciului selectat.

Înregistrează-te AICI la BETANO




Articole similare