TOP 5 Ponturi și Bonusuri FĂRĂ DEPUNERE pe finala Europa League


Villarreal – Manchester United, finala Europa League, se dispută miercuri, de la ora 22:00, pe stadionul din Gdansk, Polonia.

Meciul aduce și oferte sau promoții foarte atractive pentru pariorii care își defășoara activitatea în mediul online, pentru că pot plasa biletul zilei chiar și FĂRĂ DEPUNERE sau FĂRĂ RISC!

TOP BONUSURI FĂRĂ DEPUNERE PE FINALA EUROPA LEAGUE

🔥 50 de Ron Fără Depunere + 500 de Ron Bonus 100% la prima depunere din partea BETANO

BETANO este casa de pariuri cu cele mai multe premii obținute în ultimii ani. Platforma excelentă și aplicația mobilă de ultimă generație, precum și diversitatea ofertei și a cotelor au adus foarte multe review-uri pozitive din partea utilizatorilor.

BETANO oferă 50 de Lei FĂRĂ DEPUNERE jucătorilor noi care se înscriu prin intermediul linkului din acest articol sub formă de free-bet. Singura condiție este aceea de a valida contul conform cerințelor legale, iar a doua zi, banii sunt virați în contul de jucător. În plus, la prima depunere, BETANO dublează prima depunere a fiecărui jucător în limita a 500 de Lei acordați instant sub formă de bonus!

👉CLICK AICI pentru înregistrare pe BETANO și încasezi 50 de Lei FĂRĂ DEPUNERE👈

🔥 41 de Ron Fără Depunere + 3 bonusuri CASH de până la 500 de Ron din partea SUPERBET

SUPERBET este fără îndoială cea mai mare agenție din România și una dintre cele mai populare în mediul online! Cu o aplicație bine pusă la punct și cu singura platformă socială a pariorilor din țară, SUPERBET este de departe numărul 1.

Dacă nu ai cont online la Superbet, acum este momentul să îți deschizi unul nou, pentru că primești 41 de Lei GRATUIT FĂRĂ DEPUNERE din partea casei ca să testezi platforma. Singura condiție este aceea de a valida contul conform cerințelor legale, iar a doua zi, banii sunt virați în contul de jucător. În plus, SUPERBET îți oferă și 3 bonusuri CASH de până la 500 de Lei din partea casei la primele 3 depuneri în cont.

👉CLICK AICI pentru înregistrare pe SUPERBET și încasezi 41 de Lei FĂRĂ DEPUNERE👈

🔥 Bonus Fără Depunere ZILNIC + 100 de Ron FĂRĂ RISC din partea BETFAIR

BETFAIR este una dintre cele mai mari case de pariuri online din întreaga lume, iar în România are singura bursă de pariuri sportive licențiată! Foarte cunoscută pentru diveristatea pariurilor speciale pe care le oferă, BETFAIR acordă clienților noi posibilitatea plasării primului pariu FĂRĂ RISC în limita a 100 de Ron. Dacă ai pierdut, primești banii înapoi, simplu!

În plus, toți clienții BETFAIR primesc ZILNIC un pariu FĂRĂ DEPUNERE din partea casei, de 5 Ron, până pe 29 mai!

👉CLICK AICI pentru înregistrare pe BETFAIR și încasezi 100 de Lei FĂRĂ RISC👈

Villarreal este în fața celei mai mari performanțe din istoria clubului. "Submarinul galben” mai disputase 3 semifinale de Europa League și una de Liga Campionilor, fără să atingă vreodată ultimul act. A fost nevoie de instalarea antrenorului Unay Emery, un specialist al competiției. Spaniolul a cucerit de 3 ori trofeul, cu Sevilla, și a mai disputat o finală, pierdută cu Arsenal împotriva lui Chelsea. 

Dacă tot am amintit de Arsenal, Emery s-a răzbunat pe „tunari" în semifinale. Despărțirea dintre cele două părți nu a fusese cea mai plăcută. Înainte de Arsenal, Villarreal le-a mai eliminat pe Dinamo Zagreb, Dinamo Kiev și Salzburg, toate cu victorii duble.

În La Liga, Villarreal a încheiat doar pe locul 7, unul care duce în ediția inaugurală a UEFA Conference League. Asta dacă nu triumfă în finala de joi, fapt care i-ar asiguea prezența în grupele următoarei ediții de Liga Campionilor. La nivel de lot, Emery are doi absenți importanți. Mijlocașul nigerian Samu Chukwueze și fundașul central Juan Foyth sunt accidentați.  

Ole Gunnar Solskjaer a transformat-o pe Manchester United într-una dintre echipele frumoase din Premier League, cu un stil direct către poartă și mult elan. A obținut un loc secund în actuala stagiune, sub campioana City, dar fanii „diavolilor" nu se pot mulțumi cu atât. Antrenorul norvegian este în fața primului trofeu pe banca lui United, dar va trebui să se descurce fără Harry Maguire, liderul defensivei, și fără francezul Martial. Mijlocașul defensiv Fred este la rândul lui incert.

În faza semifinalelor, United a fost protagonista unei duble senzaționale. A învins-o pe AS Roma cu 6-2 pe Old Trafford și a cedat 2-3 la retur. Le-a mai eliminat pe parcurs pe Granada, AC Milan și Real Sociedad. 

Villarreal și Manchester United s-au înfruntat de 4 ori de-a lungul anilor, iar rezultatele sunt neverosimile. De fiecare dată s-a încheiat la egalitate, scor 0-0. Alte informații și statistici interesante: 

·       Un singur meci fără gol marcat are Villarreal în meciurile eliminatorii din actuala ediție de Europa League

·       Gerard Moreno, atacantul lui Villarreal, este fotbalistul care a contribuit la cele mai multe goluri în această ediție de Europa League, 6 reușite și 5 pase decisive

·        United răspunde cu uruguayanul Edinson Cavani, marcator a 9 goluri în ultimele 10 meciuri oficiale

·       Manchester a eliminat deja două formații din Spania în acest sezon de Europa League, pe Sociedad (4-0, 0-0) și pe Granada (2-0, 2-0)

·       Villarreal are și ea o victimă din Anglia, pe Arsenal (2-1, 0-0)

·       27 de goluri a înscris Villarreal în actuala ediție de Europa League, al treilea atac, după Arsenal și Roma

·       21 de cartonașe galbene și unul roșu au încasat elevii lui Unai Emery în cele 14 meciuri jucate în această ediție de EL

·       United a disputat doar 8 meciuri, venind din grupele Ligii, și a încasat 17 galbene, un plus evident la capitolul agresivitate

·       4,71 cornere/meci a avut Villarreal până în acest moment.Manchester are o medie mai scăzută, 3,63 lovituri de la colțul terenului/partidă

·       13,6 ocazii de gol/meci și-a creat United în recent încheiatul sezon de Premier League

·       Villarreal a avut o medie de 10,4 oportunități de gol/partidă în La Liga.

🔥COTA 10 PE MANCHESTER UNITED!🔥

BETFAIR a pregătit o promoție BOMBĂ valabilă pentru cei care își deschid un cont nou folosind linkul din acest articol și le oferă tuturor cota 10 în loc de 1.40 pentru ca Manchester United să câștige trofeul! ATENȚIE: Pentru a primi cota 10 este obligatoriu să folosiți codul special de mai jos 👇

👉Obține aici codul pentru COTA 10👈


TOP 5 PONTURI PE FINALA EUROPA LEAGUE

  1. Ambele înscriu SAU Peste 2.5 goluri @1.62 la Betano
  2. Gerard Moreno & Edinson Cavani fiecare câte un șut pe poartă @2.50 la Betfair Sportsbook
  3. Edinson Cavani 1+ mingi trimise cu capul pe poartă @5.50 la Betfair Sportsbook
  4. Peste 2.5 goluri & Peste 9.5 cornere & Peste 4.5 cartonașe @7.50 la Superbet
  5. Edinson Cavani 2+ mingi trimise cu capul pe poartă @51.00 la Betfair Sportsbook




Articole similare