Top 8 informații importante și recomandare înainte de Halep - Pliskova

Simona Halep luptă împotriva Karolinei Pliskova, în jurul orei 14:00, pentru calificarea în semifinalele Turneului Campioanelor (Shenzhen) 2019. Într-un meci foarte echilibrat, așa cum se anunță cel care va închide Grupa Violet a competiției din China, diferența se va face, cel mai probabil, la câteva detalii.

IA ACUM BONUSUL 100% PÂNĂ LA 500 DE LEI!

Cele mai importante informații despre Halep - Pliskova. Pariază aici pe meciul de la Turneul Campioanelor:


A 11-a oară față în față. Bune prietene, cele două și-au început rivalitatea în 2015 și au continuat-o de-a lungul ultimilor patru ani. Simona conduce cu 7-3, dar Karolina a câștigat clar ultimul meci direct, 7-5, 6-1 la Miami, în acest an.


Meci decisiv: cu Elina Svitolina calificată deja, câștigătoarea confruntării va termina Grupa Violet pe locul al doilea și va da în semifinale peste Ashleigh Barty, liderul mondial.


Cotele virează spre Simona. Evident, un asemenea meci nu are o favorită certă, iar bookmakerii au deschis piețele cu cote aproape egale. În ultimele ore, cota Simonei a scăzut, ajungând și la 1.65.


Miză și în clasament: pe lângă a doua semifinală a carierei, un succes cu Pliskova o ajută pe Simona să urce în ierarhia mondială. Dacă bate, Halep avansează două poziții, de pe 5 până pe 3.


Pliskova, underdog în două meciuri consecutive pentru prima dată din martie: cehoaica nu a fost favorita cotelor nici cu Andreescu și nu este nici cu Halep. Ultima dată i s-a mai întâmplat la Miami, în meciurile cu Halep (semifinale) și Barty (finală).


Meciul se joacă pe suprafața slabă a Simonei: când vine vorba despre hard indoor, constănțeanca are un palmares slab, cu doar 48 de victorii și 32 de înfrângeri în întreaga carieră. Pliskova a jucat mai mult în sală, adunând 90 de victorii și 42 de eșecuri.


După Wimbledon, regresul: obișnuită să câștige meciurile în care pleacă din postura de favorită, Simona s-a descurcat rău după trofeul din Anglia. A jucat 11 partide până la Shenzhen, în toate a fost favorita caselor de pariuri, dar a câștigat doar șase și a pierdut cinci.


Pliskova a fost outsider în doar șase meciuri jucate în 2019: a câștigat două și a pierdut patru.


Recomandare: Pliskova peste 5 ași @1.8




Articole similare