TOP Pariuri antepost pe Campionatul Mondial de Handbal Feminin

Prieteni, e luna pe care iubitorii handbalului o așteaptă an de an cu sufletul la gură. Campionatul Mondial de handbal feminin din Spania debutează astăzi, are un format nou, iar pe noi ne așteaptă destul de multe oportunități.

Pentru turneul final al Campionatului Mondial am pregătit niște pariuri antepost, așa cum v-am obișnuit în ultimii ani. Majoritatea dintre ele sunt plasate la Betano, dar propunem pariuri și de la Unibet.

All Start Team - Extremă dreapta: Carmen Martin @ 10.00

E poate cea mai mare valoare pe care am găsit-o în oferta Betano. Spania este vicecampioana Mondială, așteptările sunt mari de la iberice, mai ales că evoluează pe teren propriu. În principiu, Spania va câștiga Main Round II, având în vedere că va întâlni Croația, Brazilia, Japonia, Austria sau Argentina până în fazele eliminatorii. Cel mai probabil, Spania va termina prima această grupă principală, va merge în sferturi de pe primul loc, iar abia acolo va începe greul cu adevărat. Carmen Martin este o jucătoare importantă a Spaniei, iar rolul său de la acest CM va fi și mai important decât de obicei, în condițiile în care partenera obișnuită din extremă dreapta, Marta Lopez, este accidentată și absentează. Așadar, Martin cea mai bună extremă dreapta, la poate ultimul CM al său, merită încercat!

JOACĂ AICI LA BETANO CU BONUS

 

Uzbekistan (F) - Etapa eliminării: Faza Grupelor @ 2.65

Calculele sunt simple în această ecuație. Uzbekistan se va lupta cu Puerto Rico pentru un loc în Main Round, deoarece din grupa D mai fac parte Olanda și Suedia, două forțe din acest sport. Practic, această cotă este reprezentată de o victorie a lui Puerto Rico în fața celor de la Uzbekistan. Din punctul meu de vedere, Puerto Rico este superioară din punct de vedere valoric asiaticelor, iar această cotă oferită de Betano este nejustificată.

ÎNREGISTREAZĂ-TE AICI LA BETANO

 

Cea mai bună echipă din Africa: Tunisia (F) @ 1.65

E o cotă mai mică decât restul, dar poate ușor de prins. Africa are la acest turneu final patru participante, dintre care două în aceeași grupă, Tunisia și Congo. Tunisia va învinge Congo și va merge în Main Round, iar acest lucru ar trebui să fie suficient pentru ca pariul să fie câștigat. Angola are o grupă infernală, cu Franța, Muntenegru și Slovenia și probabil nu va aduna puncte, mai ales că schimbă generațiile, iar Camerun nu are șansă în grupa cu Rusia, Serbia și Polonia


ÎNREGISTREAZĂ-TE AICI LA BETANO

 

Crina Pintea (România (F)) - Total goluri: Peste 24.5 @ 1.87

Dacă România vrea să ajungă sus la turneul final, are nevoie de Crina Pintea în forma ei maximă. Nu doar de Crina, dar ea este un pilon important în această echipă a României și de ea vor depinde multe lucruri. Un pivot masiv, care poate câștiga multe dueluri și care în ultima perioadă a și fost desemnată să execute aruncările de la șapte metri, în absența Cristinei Neagu. România va juca minim 6 meciuri la acest CM, iar Crina poate avea o medie de 5 goluri pe meci fără prea mari bătăi de cap.


JOACĂ AICI LA BETANO CU BONUS

 

 

Cristina Laslo (România (F)) - Total goluri: Peste 17.5 @ 1.87

Fără Cristina Neagu și Eliza Buceschi în lot, rămâne de văzut cine va fi liderul la linia de 9m. Cel mai probabil acest rol va fi asumat de Cristina Laslo, o jucătoare obișnuită cu turneele finale și care poate avea momentul său de glorie. Media de 3 goluri pe meci este realizabilă, mai ales că vom juca cu Iran, Kazakhstan și, probabil, Puerto Rico, adversari modești, împotriva cărora putem marca multe goluri.

JOACĂ AICI LA BETANO CU BONUS

 

Nicoleta Dincă vs Ana Maria Tănasie - Duel goluri marcate: Nicoleta Dincă (România (F)) @ 1.70

Adi Vasile a deplasat în Spania trei extreme stânga, Nicoleta Dincă, Ana Maria Tănăsie și Alexandra Dindiligan, iar valoric Nicoleta Dincă este jucătoarea cea mai valoroasă. Mă aștept ca pe raportul de joc să nu fie trecute toate cele trei extreme stânga, iar Tănăsie și Dindiligan să apară în lotul 16 prin rotație. Constant bună la echipa de club, Nicoleta Dincă are și experiență și poate fi una din jucătoarele foarte importante ale României la acest CM.

JOACĂ AICI LA BETANO CU BONUS

 

Câștigătoare Runda Principală Grupa IV: Spania @ 1.80 (Unibet)

Am vorbit și în cazul lui Carmen Martin, Spania e favorită la câștigarea acestei grupe principale. Adversarii sunt abordabili, Croația, Brazilia, Japonia, Austria și Argentina, iar ibericele au și avantajul terenului propriu.

JOACĂ AICI LA UNIBET CU BONUS




Articole similare