Trei zile până la Campionatul Mondial de handbal! 7 pariuri antepost propuse de echipa noastră!

Trei zile ne mai despart de startul Campionatului Mondial de handbal feminin, organizat de Japonia. România este prezentă, așa cum ne-a obișnuit, dar situația din acest an este foarte, foarte diferită după scandalul din ultimele două săptămâni. Nu o să vorbim foarte mult despre acest aspect, ci ne vom concentra pe câteva pariuri antepost, oferite de mai multe case de pariuri.

 

Turneul final debutează sâmbătă, iar încă din prima zi sunt programate meciuri foarte interesante. Unul din ele ne implică direct, România-Spania, care poate fi sinonim cu calificarea în Main Round. Tot sâmbătă se dispută Germania-Brazilia, Franța-Coreea de Sud și Olanda-Slovenia, dueluri extrem de palpitante.

 

Să revenim însă la ceea ce ne interesează pe noi în special. Am pregătit câteva pariuri antepost, pentru care avem și argumentări.

 

Norvegia câștigă grupa A + Franța câștigă grupa B + Rusia câștigă grupa D

COTA 2.28 la această casă de pariuri

 

Betano oferă cele mai bune cote pentru această combinație. Teoretic, niciuna din cele trei forțe mondiale, considerate drept principalele favorite la medalia de aur, nu vor avea probleme. Practic, cheia acestui pariu stă în câteva meciuri. Norvegia se va bate doar cu Olanda pentru primul loc în grupa A, o echipă pe care a învinsă de fiecare dată în meciurile oficiale. Apoi, Franța are prima șansă în grupa B, cea mai echilibrată de la acest Mondial. Totuși, e greu de crezut că cineva poate sta în fața Franței și chiar dacă ar fi așa, celelalte echipe sunt de nivel apropiat și oricine poate bate pe oricine. În fine, Rusia are cea mai ușoară misiune, cu trei naționale de mâna a treia, Argentina, Congo și China, și meciuri foarte accesibile cu Japonia și Suedia.

 

Rusia câștigă Main Round II cota 1.85


 

Așa cum am spus, Rusia are o misiune ușoară în grupa D și foarte, foarte probabil va merge în Main Round cu punctaj maxim (în faza a doua a grupelor se împerechează primele trei clasate din grupa C și primele trei clasate din grupa D și rezultatele directe contează). Apoi, oricine ar veni din grupa C, Spania, Muntenegru, România și/sau Ungaria va avea clar șansa a doua în fața Rusiei. Practic, grupele C și D au fost făcute în așa fel încât Japonia să poată merge în Main Round și să aibă o șansă acolo.


Cota este disponibilă atât la Betano (deschide cont AICI) cât și la Superbet (deschide cont AICI)

 

Cea mai bună echipă din Asia – Japonia @ 1.70


Am spus-o, grupele au fost făcute pentru ca Japonia să aibă o șansă. Practic, finala pentru Main Round a niponelor este cu Argentina, pentru că ambele vor învinge pe Congo și China și vor pierde cu Suedia și Rusia. Coreea de Sud, cea mai bună echipă din Asia, are o grupă infernală, cu Franța, Danemarca, Germania și Brazilia, din care e greu de crezut că va ieși.


Deschide AICI cont la Betano și ai un Bonus Instant de 100% până la 500 de Lei la prima depunere

 

Să marcheze cele mai multe goluri în Competiție pentru Brazilia – Adriana de Castro @ 5.00

 

E un value bet fantastic acesta, deoarece Unibet o vede pe Ana Paula Rodrigues principala marcatoare și a cotat-o pe jucătoarea lui Rostov la 1.50 drept golghetera echipei. În realitate însă lucrurile pot sta puțin diferit, deoarece Rodrigues a jucat puțin la echipa de club, fiind chinuită în continuare de probleme medicale. Centrul echipei nu se află în cea mai bună formă, drept dovadă la Rostov a marcat doar patru goluri în șase meciuri! Greul ar urma să fie pe Eduarda Amorim, interul de la Gyor, dar toată lumea o cunoaște și își va lua măsuri speciale la ea. Adriana de Castro este astfel opțiunea noastră, extrema dreaptă de la Bera Bera care a marcat mult în Cupa EHF, deși a jucat doar patru meciuri, și care execută bine aruncări de la șapte metri.

 

Să marcheze cele mai multe goluri în Competiție pentru Norvegia – Stine Oftedal @ 1.90

 

Dacă Unibet oferă 1.90 pentru Oftedal golghetera Norvegiei, Betano are o cotă de doar 1.30. E cumva de înțeles, Oftedal e clar jucătoarea numărul 1 din echipa nordică, mai ales că Nora Mork nu este prezentă, din cauza unei accidentări.


DESCHIDE AICI cont la Unibet și plasează pariurile!

 

Să marcheze cele mai multe goluri în Competiție pentru Rusia – Anna Vyakhireva @ 1.90

 

Aceeași situație ca și la Oftedal, cu 1.30 la Betano pentru Vyakhireva golghetera Rusiei. E poate un pariu foarte bun, deoarece rusoaica este jucătoarea cea mai periculoasă din lotul lui Martin Ambros. Anna are un sezon foarte bun și la Rostov și execută aruncări de la șapte metri.

 

Să marcheze cele mai multe goluri în Competiție pentru Serbia – Jelena Lavko @ 3.25

 

Situația Serbiei la Mondialul din Japonia s-a complicat enorm după ce Andrea Lekic s-a accidentat în ultimul meci oficial al anului la echipa de club. Cea mai importantă jucătoare a Serbiei a fost diagosnticată cu ruptură și dislocare a timpanului și operația a fost singura soluție. În plus, nici golghetera obișnuită a echipei, Katarina Krpez, nu evoluează, fiind însărcinată. Fără un lider în teren, Serbia va avea două piese importante de care va depinde: Jelena Trifunovic și Jelena Lavko. Cea din urmă și execută aruncările de la șapte metri, un aspect ce poate fi decisiv pe termen lung.


DESCHIDE AICI cont la Unibet și plasează pariurile!





Articole similare