Ultimele două etape ale preliminariilor Euro 2020 debutează astăzi! Surprize mari pregătite de Superbet!

Lupta pentru calificarea la Campionatul European din 2020 se încheie în următoarea săptămână. Ultimele două etape din preliminarii încep astăzi și deja avem partide foarte, foarte importante.



DESCHIDE ACUM UN CONT SUPERBET ȘI PARIAZĂ PE PARTIDELE DIN PRELIMINARIILE EURO 2020!


Opt echipe au obținut deja biletele pentru Euro, Belgia, Rusia, Italia, Polonia, Spania și Ucraina, iar alte 14 se vor stabili în ultimele două runde. Prima din cele două debutează astăzi și se termină sâmbătă și programează meciuri tari: Turcia-Islanda (gazdele au nevoie de egal, nordicii sunt obligați să învingă), Cehia-Kosovo (meci de care pe care, cele două formații se află în luptă directă pentru locul 2), Finlanda-Liechtenstein (cu o victorie finlandezii merg în premieră la Euro), România-Suedia (tricolorii au nevoie de o victorie pentru a mai spera la locul 2, nordicii cu o victorie merg matematic la Euro), Irlanda de Nord-Olanda (britanicii au nevoie de victorie, olandezii merg la Euro cu o remiză), Austria-Macedonia (gazdele au nevoie de un punct pentru a se califica) sau Croația-Slovacia (croații pot termina la egalitate și se califică, slovacii sunt în luptă cu Ungaria pentru locul 2).


Superbet ofertă Super Cote - cote cu marjă 0 (nimic pentru casă, profit potențial 100% pentru jucător) pentru rezultat final (1; X; 2) și șansă dublă (1X; 12; X2) pentru următoarele meciuri:

Joi 19:00 Turcia - Islanda

Vineri 21:45 România - Suedia

Sâmbătă 16:00 Serbia-Ucraina

Duminică 21:45 Irlanda-Danemarca

Luni 21:45 Țara Galilor - Ungaria


De asemenea, se poate paria pe Marcatori, Cornere, Cartonașe galbene și alte momente ale meciului pentru fiecare meci din etapele 9 & 10 în Preliminariile Euro 2020!


DOWNLOADEAZĂ ACUM APLICAȚIA SUPERBET!


La Euro 2020 din preliminarii se califică primele 2 clasate din fiecare grupă.


În caz de egalitate de puncte la finalul preliminariilor, principalul criteriu de departajare e numărul de puncte din meciurile directe (apoi e golaverajul din meciurile directe, apoi numărul superior de goluri marcate în meciurile directe, apoi numărul superior de goluri marcate în deplasare în meciurile directe.


Vor mai exista 4 locuri la turneul final, locuri care vor fi câștigate în cele 4 Play-offs din Liga Națiunilor (meciurile se vod disputa în sistem Final Four: semifinale urmate de finală. UEFA a pus la dispoziția fanilor în urmă cu câteva zile un simulator (https://www.uefa.com/european-qualifiers/simulator/) care arată cine joacă în acest moment în Play Off-urile din Liga Națiunilor. România nu este printre echipe. 


Mergem direct la Euro?


Pentru Tricolori, varianta cea mai sigură este calificarea directă, din grupa F. Pentru asta, România trebuie să câștige cu 1-0 sau cu 2 goluri diferență meciul de vineri cu Suedia și să mai obțină 1 punct la Madrid cu Spania (deja calificată), luni, în ultimul meci din actuala campanie. România s-a mai calificat până acum la Euro 1984, Euro 1996, Euro 2000, Euro 2008 și Euro 2016.


CLICK AICI PENTRU A VIZUALIZA OFERTA SUPERBET!


Până acum, s-au disputat 200 de partide în primele 8 etape.


Media de goluri pe meci în actualele Preliminarii: 3.12


49% meciuri câștigate de gazde (pariu 1)

16% meciuri egale (pariu X)

34% meciuri câștigate de oaspeți (pariu 2)


60% meciuri în care s-au marcat cel puțin 3 goluri (pariu 3+)

40% meciuri în care s-au marcat maxim 2 goluri ( pariu 0-2 la Superbet)


Echipe “specialiste” în meciuri în care se prinde 3+ în actuala campanie: Anglia, Cehia (grupa A), Olanda (C), România, Suedia, Feroe (toate în grupa F), Israel, Letonia (grupa G), Rusia, Belgia (grupa I), Italia, Armenia (grupa J). Fiecare cu 6 meciuri în care pariorii au câștigat bani dacă au mizat pe 3+ la Superbet.

Italia (grupa J) și Scoția & San Marino (grupa I) sunt echipele care în 7 dintre cele 8 meciuri jucate au fost implicate în rezultate 3+!


Echipe de “under”: Irlanda (grupa D) - toate cele 7 meciuri jucate de irlandezi au avut maximum 2 goluri; Polonia (grupa G) cu 6 meciuri în care pariorii au câștigat bani dacă au mizat pe 0-2 la Superbet; Norvegia (grupa F), Macedonia de Nord, Slovenia (grupa G), Turcia, Andorra (grupa H), Finlanda (grupa J) cu 5 meciuri de sub 2 goluri marcate.


Cele mai multe goluri se marchează între minutele 16-30 în repriza I și 76-90 în repriza a II-a.


OBȚINE AICI BONUSUL DE BUN VENIT DE PÂNĂ LA 500 DE LEI DIN PARTEA SUPERBET





Articole similare