Un bilet de cota 2.87 din handbal cu șanse mari de câștig


Prieteni, miercuri avem finala mică a Ligii Zimbrilor la handbal masculin, meciul 2 pe sistemul cel mai bun din 3, în care se înfruntă Potaissa Turda și CSM București. În primul meci, ardelenii s-au impus în capitală, în condițiile în care bucureștenii au evoluat cu foarte multe rezerve, accentul fiind pus pe câștigarea Cupei Challenge, lucur care s-a și întâmplat sâmbăta trecută. Turda este o echipă greu de învins pe propriul teren, iar avantajul ardelenilor este și timpul de repaus suplimentar pe care l-au avut în comparație cu cei de la CSM, care vor disputa cel de-al 4-lea meci în 10 zile.

Tot miercuri avem ultima etapă din cadrul play-out-ului Ligii Zimbrilor la handbal masculin, iar Baia Mare se poate salva cu o victorie în fața celor de la Bacău, echipă situată la un punct deasupra lor în clasament. În condițiile în care Buzăul are meci la retreogradata Suceava, Baia Mare nu își poate permite varianta egalului, caz în care ar putea ajunge la baraj.

Vă garantez că la SPORTINGBET am găsit cele mai mari cote de pe piață pentru aceste două meciuri, puteți verifica și singuri, iar dacă o lăsați pe mâine...nu știu dacă mai prindeți aceste valori!


DESCHIDE chiar acum un cont nou la SPORTINGBET dacă vrei să prinzi mereu cele mai bune cote!




OBȚINE 200 de Lei BONUS INSTANT la Sportingbet AICI





Articole similare