VALUEBET-URI & COTE MĂRITE pentru meciurile zilei

Ofertele caselor de pariuri s-au îmbunătățit de la an la an, iar în momentul de față regăsim oferte din ce în ce mai bune pentru pariori, printre acestea numărându-se și pariurile speciale pe jucători, acolo unde zi de zi putem extrage pariuri cu valoare. Deasemena, pentru cele mai importante meciuri ale zilei și nu numai, casele de pariuri ne recomandă și foarte multe cote mărite, extrem de avantajoase! De menționat faptul că la unele pariuri, cu cât acest ”boost” al cotei este mai mare, șansele să avem mize limitate sunt ridicate!

În acest articol o să public pentru voi cele mai atractive valuebet-uri și cele mai bune cote mărite ale zilei, iar pentru asta o să mă folosesc, desigur, de mai multe case de pariuri. Mai mult decât atât, fiecare pariu pe care o să-l public va fi însoțit și de o miză, reprezentată în procente din bankroll, asta pentru a gestiona eficient bugetul de care dispunem. Bilanțul pariurilor publicate va fi monitorizat și va fi publicat la finalul fiecărei luni.

LISTA VALUEBET-URI & COTE MĂRITE

Juventus vs PSV - Dusan Vlahovic & Luuk de Jong 1+ suturi pe poarta fiecare @2.40 UNIBET

Young Boys vs Aston Villa - Ollie Watkins marcheaza minim un gol @2.50 UNIBET

AC Milan vs Liverpool - Trent Alexander-Arnold 1+ faulturi comise @2.00 BETFAIR EXCHANGE

Bayern Munchen vs Dinamo Zagreb - Harry Kane marcheaza 2+ goluri @4.25 UNIBET

Real Madrid vs Stuttgart - Vinicius Jr. 2+ suturi pe poarta @2.30 BETFAIR EXCHANGE

Sporting Lisabona vs Lille - Viktor Gyokeres marcheaza minim un gol @2.50 UNIBET

Recomandarea mea este să aveți conturi la cât mai multe case de pariuri online pentru a putea să profitați de diferențele de cote, în primul rând, dar de foarte multe ori este foarte important să nu vă limitați doar la oferta unei singure case de pariuri, pentru că există posibilitatea să nu găsiți un anumit meci sau o anumită selecție în oferta tuturor bookmakerilor.

VEZI CASELE DE PARIURI RECOMANDATE




Articole similare