Vezi cele mai tari cote din EL CLASICO de duminică

Sâmbătă avem parte de cel de-al 178-lea duel de tip El Clasico din La Liga, iar Barcelona este gazdă începând cu ora 17:15. Până acum Real Madrid are 72 de victorii, Barcelona 70, iar 35 de meciuri s-au terminat la egalitate, pe plan intern.

În total, însă, Real și Barca au avut parte de 238 de confruntări în meciuri oficiale, iar raportul se păstrează, Real Madrid având cu 2 victorii mai mult (95), iar 50 de meciuri terminându-se la egalitate.

El Clasico de duminică vine cu niște cote speciale oferite clienților noi de către Betfair și Unibet

BETFAIR - Cota 30.00 pentru minim 1 gol marcat

Ultimele 29 de partide consecutive dintre cele două au „deranjat” tabela de marcaj, astfel că valoarea cotei pentru minim un gol marcat în meci este infimă, 1.005. Totuși, BETFAIR oferă posibilitatea clienților care își deschid un cont nou și folosesc codul special de mai jos, să parieze la cota 30.00 că se va marca minim un gol în această partidă. Miza maximă permisă este de 5 Ron.

<<FOLOSESTE ACEST COD LA INREGISTRARE>>

UNIBET - Cota 25.00 pentru orice rezultat final

Unibet acordă posibilitatea jucătorilor care își deschid conturi noi să beneficieze de cota 25.00 pentru rezultatul pe care îl consideră câștigător, cotele pentru 1-X-2 fiind mărite până la valoarea 25.00 pe orice selecție astfel:

Miza maximă permisă pe selecție este de 10 Ron




Articole similare