Vezi pariul zilei din Cupa României pe Rapid vs Poli Iași

Rapid - Poli Iași, unul dintre cele mai interesante meciuri din 16-imile de finală ale Cupei României, se joacă joi, de la 18:45, la Buzău, și poate fi urmărit live pe site-ul Superbet.ro.


Meciul în care giuleștenii își vor măsura în premieră forțele cu o echipă din Liga 1 se anunță intens, în măsura în care fanii rapidiști au anunțat, deja, că vor crea o atmosferă greu de egalat. Cele mai importante detalii despre Rapid - Poli Iași:


👉ÎNREGISTREAZĂ-TE ACUM PE SUPERBET ȘI PROFITĂ DE BONUSUL LA PRIMA DEPUNERE!👈


Streaming, ofertă SuperLive și Pariuri Speciale la Superbet


Partida va putea fi urmărită live pe site-ul Superbet și pe aplicația de pariuri sportive Superbet (cea mai utilizată în România, cu peste 700.000 de instalări). De ce e util live streaming-ul? Meciul celor două echipe sponsorizate de Superbet în primele două divizii va beneficia și de ofertă Superlive (cote mărite pentru tipurile de pariuri preferate). De asemenea, Superbet oferă și Pariuri Speciale la cote mărite pentru Marcatori, Marcator & Rezultat final, Intervalul primului gol, Final 1X2 după 10 minute, Cum se marchează primul gol (șut, cap, penalty, lovitură liberă, autogol), Condusă/câștigă, Totaluri (cartonașe roșii, penalty-uri, autogoluri), Penalty și cartonaș roșu, Câștigă în prelungiri, Câștigă la penalty-urile de departajare, Echipa care marchează în primele 15 minute, Scor corect oricând.


Va folosi Rapid prima echipă?


Cu două meciuri deja jucate în Cupa României (2-1 cu Daco-Getica și 3-0 cu Dunărea Călărași), antrenorul Daniel Pancu a declarat că vrea să utilizeze în primul rând jucătorii pe care i-a utilizat mai puțin în campionat și care, în schimb, au dus greul în meciurile din Cupa României. Totuși, fostul atacant din Giulești susține public că folosirea unor fotbaliști din linia a doua nu înseamnă neapărat că "nu tratăm partida foarte în serios şi că nu ne dorim să trecem mai departe în Cupa României".


👉AICI AI PARIURI SPECIALE PENTRU RAPID - POLI IAȘI👈


Originar din Iași, Pancu s-a format ca jucător în Copou


Născut în Iași, Pancu și-a început aventura în fotbalul mare la Politehnica Iași, echipa pentru care a debutat în prima divizie acum 25 de ani, în 1994. Iar Pancone nu e singura punte de legătură între cele două adversare din 16-imile Cupei României, a doua purtând numele lui Ionuț Voicu. Fundaș dreapta și căpitan al Rapidului în ultimii ani, Voicu a jucat un număr egal de meciuri pentru Rapid și Poli Iași - 90. A fost în trei rânduri adversar al celor de la Iași (prima dată în urmă cu zece ani), câștigând două și terminând unul la egalitate.


👉VEZI AICI OFERTA COMPLETĂ SUPERBET PENTRU RAPID - POLI IAȘI👈


În contextul în care Politehnica Iași a obținut dreptul de utilizare a siglei și mărcii în iulie 2018, iar Rapid a terminat un proces asemănător cu fix o lună înainte, Rapid - Poli Iași se joacă în premieră în actualele forme de organizare.


Marcatorii celor două echipe și forma de moment


Pentru Rapid au marcat nu mai puțin de șapte jucători în acest sezon din Liga 2 (trei goluri Hlistei, două Drăghiceanu și Sefer, unul Djuric, Goge, Roskopf și Vlada). Lor li se adaugă Jorza, Crețu și Mallo, marcatorii Rapidului doar în Cupa României. De cealaltă parte, golgheterul lui Poli Iași este atacantul Adrian Bălan (patru goluri), urmat de Horșia și Loshaj, cu câte trei reușite, Frăsinescu (două) și Breeveld (una), în timp ce titlul de cel mai bun pasator în revine veteranului Andrei Cristea (35 de ani), autor a două assist-uri.


În ceea ce privește forma de moment, Rapid are trei victorii consecutive în toate competițiile, în timp ce Poli Iași nu a mai câștigat în Liga 1 de patru partide. Ambele echipe ocupă locul al cincilea în clasament, iar șapte dintre cele zece meciuri ale Rapidului au plătit pariul 3+. Rapid a reușit să revină de patru ori după ce a fost condusă, în timp ce Poli Iași a ratat victoria în patru meciuri în care a condus. În ultimul meci, Rapid a câștigat cu Gloria Buzău, 3-1, în timp ce Poli Iași a pierdut la Ovidiu, 1-2 cu Viitorul, după ce a condus cu 1-0 la pauză.


RECOMANDARE PARIERE: X2 & 2-4 goluri @1.82


👉ÎNREGISTREAZĂ-TE AICI PE SUPERBET ȘI OBȚINE BONUSUL DE 500 DE LEI!👈





Articole similare