Week-end de foc în fotbalul românesc și o cotă de 90.00 pe trei meciuri cu Bet Builder, pe Betano!

Finalul de săptămână aduce meciuri de neratat în prima ligă de fotbal a României. Dinamo caută primul succes după o secetă de opt etape, în timp ce Petrolul vrea revanșa în fața liderului FCSB pentru cele două înfrângeri din sezonul precedent. Rapid n-a câștigat pe teren propriu în fața Universității Craiova de la revenirea în primul eșalon, ultimele trei confruntări având o medie de 4.3 goluri marcate pe meci. Pe Betano, cu Bet Builder activat, toate pariurile preferate pot fi plasate pe același bilet, dintr-un meci sau din mai multe meciuri, pentru o singură cotă. De acum, în Bet Builder, poți miza pentru o cotă generoasă și că jucătorul favorit va marca un hat-trick. 

Ce este Bet Builder?  

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci. 

Trei selecții, nouă pariuri, un singur bilet cu Bet Builder 

Din oferta Betano pentru Liga 1 am ales trei dintre meciurile programate în etapa a 14-a la finalul acestei săptămâni și, cu Bet Builder activat la fiecare partidă în parte, am mizat pe nouă piețe diferite de pariere. Acum, cu Bet Builder, toate pariurile preferate sunt în același loc! 

Dinamo – Poli Iași (vineri, 20:30) 

Ambele echipe înscriu – Da (cota 2.05) 

Șansă dublă – X2 (cota 1.53) 

Rezultat prima repriză – Egal (cota 1.90) 

Dinamo a obținut un singur punct în ultimele cinci etape și n-a mai câștigat în campionat de opt etape. ”Câinii” ocupă penultimul loc în clasament, cu doar 9 puncte în 13 meciuri. Poli Iași are o singură înfrângere în ultimele cinci etape, interval în care a mai înregistrat două victorii și două remize. Ieșenii au obținut trei victorii în deplasare, pierzând în alte patru meciuri departe de casă. Doar un meci din ultimele cinci disputate de Dinamo a fost cu goluri în ambele porți. Dinamo n-are nicio victorie pe teren propriu de la 1-0 cu Botoșani pe 14 august. Au urmat de atunci două remize (1-1) și două înfrângeri fără gol marcat de gazde. 

Petrolul – FCSB (sâmbătă, 20:30) 

Total goluri – Peste 2.5 (cota 2.02) 

Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.87) 

Petrolul cornere – Peste 3.5 (cota 1.65) 

Liderul FCSB vine la Ploiești fără înfrângere în ultimele nouă etape din campionat. Petrolul n-a pierdut niciun meci din precedentele cinci, interval în care ”găzarii” au adunat două victorii și trei remize. Doar două victorii a obținut Petrolul în cele șapte meciuri disputate sezonul acesta pe teren propriu, cu Farul (3-2) și FCU 1948 (4-3). Ultimele trei meciuri de acasă ale Petrolului s-au încheiat nedecis și doar într-una ambele echipe au marcat. FCSB a marcat în toate deplasările acestui sezon, unde a adunat patru victorii, un egal și singura înfrângere de până acum, cu UTA. Ultimul meci direct a fost câștigat de FCSB pe teren propriu (4-1), iar sezonul trecut roș-albaștrii au câștigat la Ploiești (2-0). 

Rapid – Universitatea Craiova (duminică, 20:30) 

Total goluri – Peste 2.5 (cota 2.05) 

Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.78) 

Șansă dublă – 1X (cota 1.44) 

Vecine de clasament și despărțite de un singur punct, Rapid și Universitatea Craiova promit să facă spectacol pe noul stadion Giulești unde, cel mai probabil, va fi sold out încă o dată. Ambele echipe au marcat în ultimele cinci meciuri disputate de giuleșteni în toate competițiile. În cazul Universității Craiova, patru din precedentele cinci meciuri au fost de GG. Așadar, avem toate șansele să vedem un meci cu goluri multe în ambele porți. În ultimele trei meciuri directe ambele echipe au marcat, fiind înscrise nu mai puțin de 13 goluri. Rapid este fără victorie pe teren propriu în fața Universității Craiova de la revenirea în prima ligă. Giuleștenii au obținut un singur succes în șase meciuri și acela în deplasare. 

Cota 90 

Astfel, cu Bet Builder activat din partea sus a ecranului la meciurile Dinamo – Poli Iași, Petrolul – FCSB și Rapid – Universitatea Craiova din Liga 1 poți ajunge la o cotă cumulată de 90.39, iar cu o miză de 50 de lei câștigul poate fi de 4.519,80 de lei.  

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria pricepere și inspirație. 

Toate cele nouă pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meciul din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest joc, pe același bilet. 

Provocarea Hat-Trick! 

Acum poți miza și pe hat-trick în secțiunea Marcator din oferta Betano, iar în construcția biletului cu Bet Builder activat aceasta se traduce printr-o cotă majorată substanțial. 

Spre exemplu, la partida Petrolul - FCSB pentru un eventual hat-trick reușit de Andrea Compagno cota oferită de Betano este de 50.00. Adăugată la selecțiile de pe bilet, cu Bet Builder, aceasta poate aduce un câștig mai mare. 

Cote mărite și Super Cote Mărite 

Cotele Mărite sunt cote crescute cu aproximativ 8-10% față de normal, pentru a oferi câștiguri mai mari celor care mizează și câștigă. Cotele mărite sunt disponibile zilnic pe Betano pentru unele partide mai importante de fotbal, cum este cazul meciului Petrolul - FCSB, și sunt vizibile în partea de sus a paginii de meci, sub tabela de scor. În cazul Super Cotelor Mărite trebuie știut că acestea nu pot fi combinate cu alte selecții și nu sunt disponibile pentru Cash Out! 

Ai și Mega Cote 

Mega Cotele Betano sunt cote de pariuri sportive care se aplică doar la pariurile simple (victorie gazde 1, egalitate X, victorie oaspeți 2) plasate înainte de începutul unei partide. Mega Cotele sunt oferite de Betano pentru aproximativ trei meciuri de fotbal pe zi și oferă cele mai mari cote de pe piață. Ele îți oferă un câștig maxim, fiind special create de Betano cu gândul doar la profitul maxim al jucătorilor, cu 0% câștig pentru casa de pariuri. Le descoperi mai ușor în ofertă prin iconița MC din dreptul meciului selectat. 

Înregistrează-te AICI la BETANO




Articole similare