Află cum se poate câștiga pariuri indiferent de rezultatul final

Dacă vrei să câștigi la pariuri, nu doar să joci la pariuri, atunci este obligatorieu să înveți să folosești Betfair Exchange, singura bursă de pariuri sportive licențiată în România!


3 motive să folosești Betfair Exchange?

  • Pentru că poți să câștigi bani INDIFERENT de scorul final al unui meci
  • Pentru că poți să câștigi bani ÎNAINTE de începerea meciului
  • Pentru că poți juca mize mari fără să fii limitat de casa de pariuri



De la lansarea serviciului Betfair Exchange, industria pariurilor sportive a ajuns la un alt nivel, drept dovadă mii de oameni au descoperit numeroasele oportunități pe care le oferă bursa de pariuri sportive! Mulți au ajuns să trăiască mult mai bine din această activitate!

Mulți au dezvoltat softuri specializate pentru a-și automatiza strategiile de pariere pe Betfair Exchange, iar dacă oamenii deștepți au făcut mulți bani în acest mod, cu siguranță poți învăța și tu, chiar dacă ești începător.

Tutoriale VIDEO pentru începători

În calitate de expert Betfair, am realizat o serie de tutoriale VIDEO prin care începătorii pot înțelege exact cum funcționează serviciul de Exchange la nivel basic.

De asemenea, am realizat și câteva tutoriale video cu în care am arătat cum se pot face bani indiferent de rezultatul final al meciului, folosind mize reale și meciuri LIVE

Profit substanțial se poate face și înainte de începerea meciurilor, din fluctuația de cote! Poți vedea exemplele de mai jos pentru a te convinge.

Strategii explicate pe larg în masterclassul „PUTEREA COTELOR”

Pentru acei pariori care își doresc să aprofundeze fenomenul și vor să învețe mai multe tehnici de a câștiga bani destul de simplu cu Betfair Exchange, am publicat singurul masterclass de pariuri sportive din România, „PUTEREA COTELOR

  • 34 de pagini A4 pline cu informații profitabile
  • 10 strategii de pariere explicate matematic și cu studii de caz
  • Exchange betting – noțiuni introductive și strategii LIVE și Pre-Match
  • pariuri în Handicap Asiatic explicate în detaliu
  • cum se calculează cotele
  • cum descoperi singur un value-bet

Vezi mai jos câteva exemple concrete cu profituri INDIFERENT DE REZULTAT fie înainte de începerea meciurilor, fie în timpul desfășurării meciurilor. Exemplele sunt pe diferite piețe de pariere: Rezultat Final, Total Goluri, Ambele Marchează, etc. Îți recomand să aprofundezi acest fenomen dacă ești tipul de parior pe care îl interesează profitul, nu doar joaca!

DRUMUL CĂTRE SUCCESUL TĂU LA PARIURI ÎN 4 PAȘI


EXEMPLU PROFIT ÎNAINTE DE ÎNCEPEREA MECIULUI

EXEMPLU DE PROFIT INDIFERENT DE REZULTAT LIVE

EXEMPLU PE MAI MULTE PIEȚE DE GOLURI LA ACELAȘI MECI LIVE





Articole similare