Care este casa de pariuri online preferată de români și de ce?

Nu doar o data v-ați pus întrebarea „ce casă de pariuri este potrivită pentru a deschide un cont nou?” și probabil că toți am avut această dilemă. Recomandat este să aveți conturi deschise peste tot, dar dacă ar fi să alegem doar una, care ar fi aceasta?

Din acest punct de vedere prieteni, am analizat atent toate casele de pariuri licențiate în România. N-a fost simplu, a fost de durată acest proces, dar a meritat cu siguranță. Așadar, vă vom arăta de ce este indicat să aveți un cont online la Superbet.

OFERTĂ PRE-MATCH BOGATĂ

Oferta prematch pe care o propune Superbet este destul de largă și de variată. Firesc, toate ligile importante de fotbal sunt prezente, dar pe lângă acestea sunt disponibile pentru pariat și ceva ligi inferioare, ce se pot dovedi extrem de profitabile uneori.

Piețele pe care se poate paria sunt și ele multe, iar pe lângă cele clasice și comune, Superbet propune și altele foarte atractive și pe care nu le vei găsi la alte case de pariuri. E drept, identificarea unor cote bune necesită puțin timp, dar e de la sine înțeles că, în cazul în care vrei să ai succes pe termen lung de pe urma pariurilor sportive, trebuie să analizezi foarte bine toată oferta.

OFERTĂ VARIATĂ ALTE SPORTURI

Lasând fotbalul la o parte, la Superbet se poate paria liniștit și pe alte sporturi. Tenis, volei, baschet sau handbal sunt sporturi cărora această agenție le oferă o importanță majoră, lucru ce poate fi benefic pentru noi. Personal, pe mine m-a atras faptul că Superbet oferă mai multe linii de handicap și de over/under. Vi s-a întâmplat probabil de multe ori să pierdeți la limită un pariu pe over la baschet sau pe handicapul unei favorite din handbal, fapt ce v-a frustrat pe moment. Superbet oferă și alte linii decât cea de bază, la cote mai mici sau mai mari, fapt ce este în avantajul pariorilor.

OFERTA LIVE COMPLEXĂ

Oferta live pe care o propune Superbet este și ea la înălțime. Amatorii de pariuri live au de ce să-și îndrepte atenția către această casă de pariuri, mai ales că se poate miza inclusiv pe piețe asiatice, un aspect extrem de important. Casele de pariuri care oferă pariuri asiatice sunt cele mai căutate de pariorii profesioniști, pentru că de îndată ce înțelegeți importanța lor, veți putea profita din plin!

PARIURI SPECIALE

Nu în ultimul rând, Superbet oferă foarte multe pariuri speciale, atât pentru meciuri din competițiile importante, cât și pentru cele antepost. Cel mai bun exemplu a fost la Campionatul Mondial din 2018, când Superbet a oferit foarte multe pariuri speciale pentru cea mai importantă competiție din fotbal, ca de exemplu: câte goluri se înscriu în primele 3 minute ale meciurilor Over/Under 10.5, total penalty-uri ratate în turneu Over/Under 10.5 etc... Pe model britanic, Superbet oferă posibilitatea de a paria pe numărul de goluri sau de cartonașe dintr-o etapă întreagă a unui campionat, aspect mai puțin întâlnit pe la „colegii de breaslă”

APLICAȚIE DE MOBIL PERFORMANTĂ

Site-ul Superbet este destul de prietenos, însă personal prefer această aplicație de mobil, una destul de ușor de manevrat și pe înțelesul tuturor, care permite și trimiterea biletelor către alți utilizatori. De asemenea, în aplicația Superbet poți face singur setări de notificare pentru toate meciurile pe care pariezi!

Nu are rost să ne lungim suplimentar, cert este că Superbet este o casă de luat în seamă pentru cei care vor să facă profit de pe urma pariurilor sportive.

PS: Există și un bonus de bun venit pentru clienții noi chiar AICI>>>




Articole similare