Ce este un VALUE BET și cum îl poți descoperi singur pentru profit pe termen lung

Termenul de VALUE BET este des folosit în lumea pariorilor și prin denumire poate deveni foarte fascinant.

Însă, din păcate, foarte mulți percep termenul în mod eronat și când vorbesc despre value bet se referă la un pariu în care au încredere mai mare, ceea ce este absolut complet GREȘIT!

Ce este un value bet?

În traducere liberă, este un pariu cu valoare, dar de unde provine acea valoare? Este foarte simplu! Un value bet este acela în care jucăm la o cotă mai mare decât cota exprimată de șansele de reușită în procente, conform analizei noastre!

Iar ca să nu fie deloc complicat să înțelegeți acest aspect, este foarte important să știți să calculați singuri cotele în funcție de procentajele de reușită și invers, cum se calculează procentajul de reușită al unui pariu în funcție de cotă.

Iar pentru asta vă invit să urmăriți clipul video de mai jos, unde am explicat foarte clar, cu captură de ecran și un calculator, astfel încât să fie pe înțelesul tuturor care sunt în căutare de secrete pariuri sportive


Nu uitați că Betfair Exchange oferă primul pariu FĂRĂ RISC la bursă tuturor jucătorilor care își deschid un cont nou folosind butonul de mai jos!

Înscrie-te AICI la BETFAIR




Articole similare