Ce strategie de pariuri merită să încerci

Desigur ca pariorii, fie ei incepatori, amatori sau poate mai experimentati, cu totii au o strategie la joc. Altfel este aproape imposibil, pe termen lung, sa aiba succes. Poti ignora acest aspect, insa jocul haotic isi aduce un mare minus. Sansele de profit sunt minime si nu te baza pe ceea ce in popor se spune, norocul incepatorului.

Asadar ne propunem sa iti prezentam care sunt unele dintre cele mai cunoscute si des aplicate strategii, pentru ca tu sa iti alegi o strategie pariuri cu care sa mergi mai departe.

Martingale

In ciuda numelui sau sofisticat este o strategie usor de pus in aplicare. Este insa recomandata celor care au o banca solida. Pot ajunge la sume mari dacă seria de pronosticuri pierdute se va prelungi.

Easy Money

Pentru ca suntem mereu in cautarea unei metode simple prin care sa obtinem profit, easy money se pare ca este una din cele mai cunoscute si populare strategii de pariere. Poate fi aplicata chiar si cand pariorul are sume modeste in cont, de cativa lei. Insa, contrar numelui sau, ai nevoie de rabdare si de nervi de fier sa faci bani usor.

Fibonacci

O alta strategie cunoscuta este aceasta, ce se bazeaza pe ceea ce un matematician italian a descoperit. De altfel strategia aceasta ii poarta numele. Este vorba de strategie ce poate fi aplicata si cand ai banca medie, cu mize ce cresc lent sau cel putin mai lent decat in cazul strategiei Martingale spre exemplu.

Minutul urmatorului gol (MUG)

Aici vorbim de o strategie inventata chiar in mediul online,pe forumurile de discutie ale celor interesati de domeniu.

Cum sa le testezi

Ai doua variante de testare. Prima este despre a investi sume mici, pentru ca, nu-i asa, pariem cat ne permitem sa pierdem. Testeaza strategiile cu mize minime, pe o perioada de maxim doua luni. Urmareste daca totul decurge bine si astfel cresti mizele. Desigur, poti creste miza si succesul sa nu mai fie acelasi. Insa sa ai in vedere ca pariurile vin pe fondul unei instabilitati oricum, pariaza deci doar cat iti permiti sa pierzi.

Recomandarea este de a incerca online-ul, mai ales ca sunt bonusuri de bun venit de care puteti profita. Sunt si alte bonusuri tentante si nu implica vreun efort extraordinar sa le obtineti. Aici asadar aveti si ocazia de a testa. Ceea ce ne duce la al doilea mod de testare. Accesul este gratuit si, in plus, aveti la indemana sfaturi de la cei mai experimentati. Ce apreciaza unii jucatori este ca online pot gasi informatii cu care sunt mereu la curent cu ce se intampla in acest domeniu.


In final, ar fi bine sa sublinem faptul ca nu exista strategia cea mai buna. Oricare din acestea sau altele au un grad de risc asumat. La mijloc este vorba si de managementul banilor, de cum joci prin testarea unor abordari. Vom aborda si cu alte ocazii aici pe blog aspecte legate de cum faci un bilet la pariuri sportive si ce conteaza, mai mult decat strategia in sine.




Articole similare