Ce sunt pariurile Exchange și cum se folosesc


Probabil că te-ai săturat să pierzi bani în fiecare lună la pariuri sportive. Casele de pariuri sunt greu de învins pe termen lung! Chiar dacă nu recunoști, șansele sunt de 95% să te afli printre cei care nu câștigă.

De aceea îți recomand o altă modalitate de a paria. Pariurile exchange

Ce reprezintă mai exact?

Pariurile tradiţionale îți sunt deja foarte cunoscute. Alegi un eveniment, plasezi miza pe cota oferită de casa de pariuri și aștepți finalul meciului. Pariurile exchange sunt diferite. Poți paria că un eveniment se va întâmpla sau că NU se va întâmpla. Prin urmare, poți paria că echipa va câștiga sau că nu va câștiga. Că scorul va fi 2-1 sau că scorul nu va fi 2-1, ci oricare altul. Ai prins ideea…

De asemenea, pariurile exchange sunt plasate împotriva altor persoane ca şi tine. Aceste persoane sunt în mare parte amatori, dar şi profesionişti. Important este că nu pariezi împotriva unei case de pariuri. Este ca şi cum ţi-ai aduna grupul de prieteni şi începeţi să pariaţi între voi pe un anumit meci. Cotele sunt negociate de voi. Unii vor pierde, în timp ce alții vor câștiga. Bineînțeles, dacă ne referim la pariurile exchange organizate, grupul este unul mult mai mare şi piaţa este controlată.

Reiau explicaţia pentru cei care nu au reuşit să înţeleagă. Pariurile exchange sunt plasate în cadrul unei „burse de pariuri”. Poţi „vinde” şi „cumpăra” anumite cote. Tranzacţiile pot fi acceptate sau nu de ceilalţi pariori. Mai mult, aici te poţi considera tu însuţi o casă de pariuri. Ceea ce înseamnă că poți oferi cota pe care o consideri acceptabilă şi suma maximă pe care o poate investi cineva. Așadar, o altă persoană vine și acceptă cota, dacă aceasta îi convine.

Nu te speria… la început pare dificil, mai ales dacă nu ai mai interacționat cu exchange, dar te vei obișnui.

Unde găsești pariuri exchange?

În România singura opțiune legală este Betfair Exchange. Nu-ți face griji, este și cea mai bună alegere de pe piață. Ai suficiente meciuri și lichiditate cât să nu te plictisești vreodată. Este autorizată de ONJN. Așa că, singurul pas pe care trebuie să-l mai faci este să-ți creezi un cont.

Dacă alegi să îți începi activitatea pe Betfair Exchange, apasă butonul de mai jos și vei primi și un prim pariu GRATUIT în valoare de 150 de Lei la înregistrare! Poți paria la orice cotă vrei, iar dacă pariul este pierdut, primești banii înapoi în cont, CASH, FĂRĂ RULAJ!

👉DESCHIDE AICI UN CONT PE EXCHANGE👈


Exemplu de pariuri exchange

O să prezint și un exemplu care te poate ajuta să înțelegi mai bine.

Pe 15 noiembrie se va disputa meciul dintre România și Suedia. Este destul de devreme și nimeni nu a pariat pe acest meci. Astfel că nu există cote după care să te ghidezi.

Din analiza proprie rezultă că România ar trebui să câștige acest meci. Însă nu va fi foarte ușor. Așa că îi consideri favoriți și cota pentru victoria lor ar trebui să fie 2.20. Prin urmare, plasezi 100 $ că România câștigă, la cota de 2.20.

Însă nu este de ajuns doar să plasezi miza pe cota dorită. Este nevoie ca cineva să-ți accepte „oferta” și să vină să mizeze contrariul. Respectiv că România NU câștigă.

După 10 minute un alt parior oferă 200 $ și pariază că România nu câștigă. Dar nu vrea să cumpere cota ta și cere un preț mai mic, de 2.10, pentru a risca doar 110 $ din buzunarul propriu și nu 120 $. Până la urmă ajungeți la un consens și stabiliți cota de 2.15 pentru România. Chiar dacă celălalt parior a oferit 200 $, pariul va fi confirmat doar pentru cei 100 $ oferiți de tine. Restul de 100 $ rămân pentru altcineva care dorește să intre în piață și să investească pe victoria României.

În acest moment există două posibilități ce vor determina un câștigător și un pierzător. Astfel, dacă România nu câștigă (egal sau învinge Suedia), ai pierdut cei 100 $. Aceștia vor ajunge în buzunarul celuilalt parior. În schimb, dacă România câștigă, vei obține înapoi miza propire de 100$ și profitul de 115 încasat de la celălalt parior.

👉ÎNREGISTREAZĂ-TE AICI PE EXCHANGE👈


Strategii de pariuri exchange

Odată cu apariția pariurilor exchange, băieții deștepți au identificat imediat oportunitățile de a face bani, iar mulți au devenit profesioniști, câștigându-și existența doar din fluctuațiile de cote! S-au dezvoltat numeroase strategii pe diverse sporturi, iar activitatea de pariere în exchange a devenit o reală sursă de venit!

Descoperă și tu 10 strategii profitabile demonstrate în masterclassul de pariuri sportive Puterea Cotelor, pe care îl poți obține GRATUIT dacă îndeplinești aceste condiții!

👉ÎNREGISTREAZĂ-TE AICI PE EXCHANGE👈


Articole similare