Cum joci CONTRA la ultimul meci de pe bilet pentru a egaliza profitul la pariuri

De foarte multe ori ne întâlnim cu situații în care jucăm bilete formate din mai multe selecții, la o cotă finală destul de mare, iar când ajungem să mai depindem de un ultim meci, ne gândim că ar fi mai bine să ne asigurăm un profit care să fie sigur.

Iar atunci încep întrebările, cele mai frecvente le întâlnesc pe grupul meu gratuit de pariuri de pe Telegram, cel mai mare grup de pariuri din România : ce contră să pun la ultimul meci?

Răspunsul este unul foarte simplu și am explicat în episodul 126 din Bursa Pariurilor, care este cea mai la îndemână soluție pentru a ne contra biletele rămase într-un singur meci și pentru a ne asigura profit indiferent de rezultat!

Dacă, spre exemplu, avem un ultim meci pe care noi am pariat 1 solist, atunci e foarte simplu să jucăm contra pe X2, chiar la aceeași casă de pariuri.

Dar ce ne facem dacă la ultimul meci de pe bilet, avem un pronostic cu multiple variante, de genul pauză/final sau scor corect? Soluția am explicat-o într-un tutorial video cu captură de ecran și sper să fie de folos pentru cât mai mulți pariori!

Nu uitați că Betfair Exchange oferă primul pariu FĂRĂ RISC la bursă tuturor jucătorilor care își deschid un cont nou folosind butonul de mai jos!

ÎNSCRIE-TE PE BETFAIR EXCHANGE




Articole similare