Modalități de pariere „smart”: mai puțin gambling - mai mult profit

Articol publicat în colaborare cu www.betcash.ro

 

Pariurile exchange oferă mai multe modalități de pariere. Acestea nu se rezumă doar la un pariu clasic. Echipa „X” va câștiga. Vor fi cel puțin 3 goluri în meci. Sau scorul va fi 1-1. Acestea sunt pariuri simple, accesibile oricui.

Betfair Exchange ne aduce multiplele modalități de pariere. Dintre acestea, ne vom concentra atenția asupra celor mai importante care pot genera profituri consistente:

·      Trading

·      Dutching

·      Hedging

·      Scalping

·      Swinging

Trading

Aceasta este baza pariurilor exchange. Cu siguranță este o noutate pentru mulți pariori. Însă este simplu de pariat odată ce ai înțeles-o și poate fi foarte profitabilă.

Trading-ul se poate face exclusiv în cadrul pariurilor exchange. Acest fapt se datorează posibilității de pariere „back & lay” (pro și contra).

Ideea care stă la bază este foarte simplă. Este regula fundamentală a oricărei activități comerciale: „cumpără ieftin și vinde scump”.

Înainte de a discuta despre trading-ul pe sporturi, vreau să te gândești la schimbul valutar sau la tranzacționarea la bursă. Sunt sigur că ai măcar o idee în ce constă aceasta. Profitul apare atunci când cumperi un bun (aur, petrol, etc.) la un anumit preț și îl vinzi după ce valoarea lui crește. Se numește speculă.

Aceeași regulă se aplică și pe Betfair Exchange. Cumperi o cotă când este mică și o vinzi când este mare.

Trading-ul este finalizat atunci când ai profit indiferent de rezulatul final.

👉ÎNREGISTREAZĂ-TE AICI PE EXCHANGE👈


Dutching

O altă modalitate de pariere este dutching-ul. Constă în plasarea de mai multe selecții într-un eveniment, astfel încât indiferent de câștig, profitul să fie același.

Dutching-ul este o metodă folosită pentru a împărți miza pe un număr de selecții. Este utilă atunci când există două sau mai multe rezultate pe care dorești să le pariezi. A început să fie folosită înainte de apariția pariului „lay” (contra). Imaginează-ți cum ar fi să pariezi că meciul nu se va termina egal. Ar trebui să plasezi o sumă pe gazde și o altă sumă pe oaspeți. Dar trebuie să ții cont și de cotele oferite. Astfel încât, oricare ar fi rezultatul (1 sau 2), să ai același profit.

Calculul nu este întotdeauna simplu. Trebuie să ții cont de cote diferite și comisionul casei de pariuri. Este și mai dificil atunci când ai multe selecții pe care vrei să mizezi.

Dutching-ul nu îți garantează profitul indiferent de rezultat.

👉ÎNREGISTREAZĂ-TE AICI PE EXCHANGE👈


Hedging

Cel mai bun mod de a înțelege modalitatea de pariere hedge este să o consideri ca pe o formă de asigurare. Este de fapt o tehnică relativ simplă. Ideea de bază estea aceea de a proteja pariurile existente împotriva pierderilor potențiale. Acest lucru se realizează printr-un pariu diferit de pariul inițial, dar care îți asigură un profit INDIFERENT de rezultatul final al meciului pe care ai pariat.

Vezi exemplul de mai jos în care am câștigat 435 de Euro fără să-mi pese cât se va termina scorul final. În primă fază am pariat că NU vor fi Sub 4.5 goluri marcate în meci cu un pariu de tip Lay, apoi, la scorul de 2-2 am pariat că VOR FI sub 4.5 goluri marcate în meci, cota fiind foarte mare în condițiile în care mai era o jumătate de oră de disputat! Easy Money


👉ÎNREGISTREAZĂ-TE AICI PE EXCHANGE👈


Scalping

Iată una dintre cele mai interesante modalități de pariere exchange. Scalpingul este un termen utilizat în mod obișnuit pe piețele financiare. Este folosit într-o manieră similară în cadrul pariurilor exchange.

Scalpingul este o tehnică de trading care presupune tranzacționarea mișcărilor mici de preț.

În mod obișnuit, scalperul utilizează un stop-loss scurt și are drept scop să facă doar 1 sau 2 procente. Această tehnică este folosită cel mai bine pe piețele foarte stabile unde prețul nu se mișcă prea mult. Cu alte cuvinte, există o volatilitate mai mică.

Ideea de bază este aceeași. Cumpără ieftin și vinde scump.

Avantajul scalpingului este că timpul petrecut în piața de pariere este unul foarte scurt și este o metodă ideală pentru cei care preferă un risc al investiției cât mai mic!

👉ÎNREGISTREAZĂ-TE AICI PE EXCHANGE👈


Swinging

Este aproape opusul scalpingului. Tranzacționarea swing-urilor își propune să profite de mișcări mai mari de preț. Stoparea pierderii este, în general, mai departe de prețul curent tranzacționat. Acest lucru se datorează faptului că tranzacționarea swing este mai potrivită pentru piețele volatile în care prețul este în creștere și este susceptibil să se miște. Nerăbdarea va duce adesea la pierderi prin acest tip de tehnică de tranzacționare sportivă. Este important să ai un plan clar înainte de a intra în trade. Când vei intra? În ce condiții vei ieși?

Swinging este reprezentat de pierderi mici, constante, urmate de un profit gras. Pierderile trebuie stopate la timp, altfel trade-ul se poate transforma într-un pariu clasic.

Am încercat să îți prezint pe scurt cele mai importante modalități de pariere exchange. Acest tip de pariuri pot fi plasate doar la Betfair Exchange.

În următoarele articole, voi prezenta pe rând, în detaliu, cu exemple, fiecare dintre aceste modalități de pariere.

👉ÎNREGISTREAZĂ-TE AICI PE EXCHANGE👈


Dacă ești interesat de pariurile exchange îți recomand articolele de pe www.betcash.ro. Aici vei găsi lecții și informații gratuite care te pot ajuta să tranzacționezi pe Betfair Exchnage.
Articole similare