Nu stii ce metode sa folosesti pentru a scoate profit? Vezi AICI doua strategii propuse de Mihai Gabriel!

Prieteni, nu prea ma ”afisez” eu cu fel si fel de strategii de pariere insa stiti ca le joc destul de des, iar asta nu e o noutate. Mereu propun jucatorilor sa parieze dupa o anumita metoda, ”profi” bineinteles, iar targetul sa fie unul simplu si interesant. Pentru astazi va propun o metoda de pariere pentru cei care vor sa ”bubuie” fel si fel de bilete in cote mari dar si o stratetie unde avem nevoie de egaluri ca sa castigam.

DESCHIDE CONT LA BETANO SI INCASEAZA BONUSUL DE 100% PANA LA 500 DE RON

Metoda 1 – ”Parierea pe grupuri”

Pentru aceasta metoda avem nevoie de 12 pariuri, iar aici recomand Betano pentru ca la ei ai un numar de fix 12 pariuri pe bilet, iar cotele sunt extrem de bune. Cota pronosticurilor e de preferat sa fie cat mai ok, iar ca si exemplu o sa iau cota pe care eu o joc cel mai des, anume cota 2. Asadar avem nevoie de 12 pariuri, fiecare sa aiba in jur de cota 2. Repet, aceasta strategie o pot folosi cei care cauta super castiguri, iar in cazul pierderii a unui meci sau a doua meciuri, scot profit extrem de bun.

Dupa cum vedeti si in fotografia de mai jos, am combinat pariurile cate doua. Asadar rezulta sase grupe de pariuri numite: A, B, C, D,E si F.

Dupa ce le-am grupat incepem sa le combinam! Numar total de combinatii este de 20.

Fiecare combinatie o sa contina cate sase pariuri. Asadar, pariind toate aceste combinatii e nevoie de 20 de bilete pariate. Eu pe langa acestea joc si un al 21-lea bilet simplu pe care adaug absolut toate pariurile pentru ca nu stii de unde sare iepurele.

Exemplu: Fiecare combinatie de cate sase pariuri o pariem cu un leu, iar apoi tot biletul simplu cu un leu. In total am pariat 21 de lei. Pentru a avea profit e destul sa prindem doar 3 grupe si avem un profit de peste 100% din miza pariata! Bineinteles, asta la cotele pe care le-am propus. Deja, de la 4 grupe din 6 castigate, castigul devine semnificativ mai mare. Desigur, oricine isi doreste sa prinda cat mai multe pentru a avea un castig mai semnificativ. 

INREGISTREAZA-TE AICI LA BETANO SI BENEFICIAZA DE CELE MAI MARI COTE PENTRU ACESTE STRATEGII

Metoda 2 – ”Profit pe egaluri”

Aceasta metoda e la fel de simpla si bineinteles are riscuri. Nu pariem la fel de mult ca in metoda de mai sus insa sunt sigur ca o sa va placa. In principal avem nevoie de trei meciuri foarte echilibrate in care sa ne ajute cotele. Nu-i problema, oferta e consistenta si oricand gasim cate ceva. Spre exemplu avem trei meciuri la alegere alaturi de cotele acestora la pariul ”sansa dubla”.

Dupa ce am gasit meciurile ne putem da seama ca putem obtine opt bilete, fiecare cu cate trei pariuri.

Cele opt bilete a cate trei pariuri ar fi urmatoarele: 1X 1X 1X; 1X 1X X2; 1X X2 1X; 1X X2 X2; X2 1X 1X; X2 1X X2;X2 X2 1X; X2 X2 X2. Fiecare bilet are un jur de cota 3!

Exemplu: Daca pariezi toate biletele cu cate un leu, achiti in total la casa de pariuri 8 lei. Orice s-ar intampla, tu castigi cel putin un bilet.

Scenarii:

  • Daca toate meciurile se termina 1 sau 2 iesim pe pierdere cu 5 lei.
  • Daca bifam un egal in cele trei meciuri iesim pe pierdere cu 2 lei.
  • Daca bifam doua egaluri in cele trei meciuri castigam cel putin 4 lei.
  • Daca bifam trei egaluri in cele trei meciuri castigam 16 lei.

Eu va recomand o casa de pariuri online. De ce? Ei bine aveti varianta ”CASH OUT”! Deasemenea cautati meciuri care incep la aceeasi ora.

PARIAZA-TI BILETELE LA BETANO SI INTRA IN CURSA PENTRU UN PREMIU SPECIAL

Eu aseara am jucat aceasta metoda si am ales meciurile: Freiburg – Hertha, Hallescher – Magdeburg si Sandecja – Odra Opole. La toate meciurile, dupa 45 de minute, scorul era egal asa ca am decis sa ofer cashout la toate meciurile si sa scot un profit bunicel. E o metoda dificila insa interesanta, iar daca vreti sa o aplicati va urez mult succes!




Articole similare