Online versus off-line în 2018. Tu ce preferi?

Exista destul de multe controverse intre pariori pe tema pariatului online sau direct in agentie. Sunt multe aspecte care trebuie luate in calcul, dar, per ansamblu, online-ul va avea castig de cauza si pe viitor. Asa cum ziarele si revistele au disparut usor-usor de pe tarabe si au trecut in mediul virtual, acelasi trend il putem regasi si in randul caslor de pariuri.

In primul rand ar trebui sa ne gandim la confortul pe care ni-l ofera facilitatile unei case de pariuri online. Haideti sa luam exemplul unei agentii care ne ofera ambele posibilitati, Casa Pariurilor.

Poate ca apare o informatie sambata seara la ora 22.30 despre un meci care se disputa duminica dimineata de la ora 9.30. Hulk și Oscar au suferit o indigestie si nu vor juca in meciul de maine dimineata pe care Shanghai SIPG il va disputa impotriva lui Guangzhou Evergrande. Asta e o informatie de aur care va destabiliza cotele in ultimul hal!

In acest caz, un parior care are deja cont online, se va putea loga in cont si dupa ce consulta oferta de pariuri poate lua o decizie imediata.

In schimb, un parior care vrea sa parieze doar in agentie, nu va putea profita de acest aspect si pana va ajunge el la agentie, a doua zi, cotele vor fi deja „alterate”. In plus, daca meciul incepe la ora 9.30 dimineata, cum se mai intampla in campionatul chinez, nici macar nu va apuca sa prinda meciul, daca programul agentiei incepe de la 10.00

Acesta este doar un exemplu banal, dar exista multe altele de care trebuie sa tinem cont atunci cand avem un scop al activitatii noastre de pariere. Am auzit fel si fel de motive ale celor care prefera sa mearga in agentie si sa mizeze bani cash: fie ca nu au card bancar, fie ca nu vor sa stie nevestele ce si cat pariaza, fie ca se orienteaza in agentie la ce meciuri sa mai puna sau pur si simplu cauta un motiv de iesit din casa si nu au unde sa mearga in alta parte :)

Pentru mine avantajele evolutiei tehnologiei sunt certe si este evident ca trebuie sa profitam de ele. Eu am plasat pariuri si de pe varful muntelui daca am avut conexiune la internet si sunt convins ca avantajele pot fi enumerate in continuare intr-o lista lunga. Cu siguranta vom dezbate acest subiect si pe viitor.




Articole similare