Pariurile 100% SIGURE există! Vezi dovada!

Pariurile 100% sigure sunt acele pariuri din care cel care pariază va ieși cu profit GARANTAT indiferent de rezultatul final al unui eveniment pe care pariază, iar foarte mulți nu înțeleg cum este posibil acest aspect, în special pariorii începători.

Aceste oportunități de PARIURI SIGURE apar foarte rar, iar cei care le vânează sunt cunoscuți sub denumirea de „arberi”, adică pariori foarte inteligenți care fac arbitraj între casele de pariuri.

CONCRET - EXEMPLU DE PARIU SIGUR

Să nu o mai lungim, haideți să vedem despre ce este vorba.

Pentru a face SUREBETTING, adică pentru a profita de un PARIU SIGUR, este nevoie ca pariorul să aibă conturi la cât mai multe case de pariuri online, pentru că întotdeauna pariul sigur va apărea ca urmarea a diferențelor de cote între 2 sau mai multe case.

Astăzi, 27 iulie 2019, partida din Liga 1 dintre Gaz Metan Mediaș și Sepsi OSK este privită diferit de bookmakerii de la BETANO și UNIBET când vine vorba de cornere.

BETANO oferă cota 2.35 pentru minim 5 cornere Gaz Metan

UNIBET oferă cota 1.45 pentru aceeasși selecție și 2.65 pentru varianta de SUB

În acest caz, în BETANO putem paria 1000 de Lei PESTE 4.5 la cota 2.35 și în UNIBET 1000 de Lei SUB la cota 2.65.

SAU pentru a obține un profit egal, în Betano se pot miza 1060 Lei, iar în UNIBET 940 pentru a obține un profit de 491 de lei indiferent de rezultat.

După cum puteți observa în imaginile de mai jos, același lucru este valabil și în cazul cornerelor pe Sepsi, unde BETANO oferă 2.55 pe SUB 4.5 cornere Sepsi și UNIBET oferă 2.80 pentru Peste 4.5 cornere Sepsi.


CE FACI DACĂ NU AI CONTURI LA BETANO ȘI UNIBET

Situația e foarte simplă pentru tine dacă nu ai conturi la Betano și Unibet, pentru că ai un avantaj și mai mare, în sensul că poți juca din banii caselor și faci și rulaj:

  1. Deschizi AICI un cont nou la BETANO și primești un BONUS de 100% până la 500 de Lei la prima depunere
  2. Deschizi AICI un cont nou la UNIBET și ai primul pariu asigurat în limita a 250 de Lei



DESCHIDE AICI CONT LA BETANO



DESCHIDE AICI CONT LA UNIBET




Articole similare