Singura casă de pariuri care oferă 4 tipuri de CASH-OUT! Învață să le folosești!


Știți că întotdeauna am pus accent pe educarea pariorilor pentru că mi-e milă de cei mulți care joacă la pariuri ca berbecii și pierd o grămadă de bani…DAR…cum îți așterni așa dormi…


Eu voi continua să prezint aspecte pe care nu mulți le știu, iar cei care vor să facă profit la pariuri pe termen lung trebuie să se ajute de ele.


La ce se referă termenul de CASH-OUT?

Situația este simplă, conceptul de CASH-OUT a fost implementat de majoritatea caselor de pariuri online după modelul lansat de Betfair pe bursă.

CONCRET: Când plasăm un pariu, noi, ca și pariori, cumpărăm, de fapt, o cotă. Asta facem…ne dăm banii din buzunar pe o un bilet la pariuri, format din unul sau mai multe meciuri. Prin CASH-OUT, casa de pariuri ne face o ofertă de a ne cumpăra biletul înapoi, la un preț, în general, mai mic decât cel pe care l-am plătit noi.

VEZI aici toate casele de pariuri din România care oferă CASH-OUT


THE CASH-OUT MASTER – 4 tipuri de Cash-Out – învață să le folosești

Fără discuții, tăticul conceptului de Cash-Out este BETFAIR, singura bursă de pariuri sportive licențiată în România

Pe Betfair Exchange poți face cash-out parțial sau cash-out automat, iar ca să înțelegi exact cum funcționează toate cele 4 tipuri pe care le ai la dispoziție, ai nevoie de doar 4 minute din viața ta pentru a urmări tutorialul video de mai jos 👇👇👇DESCHIDE ACUM un cont nou la Betfair Exchange și primești un pariu GRATUIT de 150 de Lei!


ÎN PLUS, primești GRATIS și masterclassul de pariuri sportive Puterea Cotelor, cel mai puternic tool de educare a pariorilor publicat în România!


👉DESCHIDE CONT LA BETFAIR AICI👈

Articole similare